Tradera Nyheter

10 saker du behöver för ett lyckat nyår

Hur många gånger har vi inte hört tråkmånsar och party poopers proklamera att ”nyår är överskattat”?
Det är dags att en gång för alla tala om att de har fel.
Med rätt förberedelser kan du skapa kvällen som ingen glömmer.

Här är tio saker, för olika smaker och behov, som behövs för ett lyckat nyår.

Nyårsklänning

Fördelen med att köpa sin nyårsklänning på Tradera är att man kan fynda riktigt exklusiva märken till en mycket bra slant. Satsa på en klänning från exempelvis Isabel Marant, Ida Sjöstedt eller Carin Wester så kommer du garanterat bli festens mittpunkt.

Smycken

Vill du vara den som sticker ut extra på nyårsafton är det perfekt att krydda en vacker outfit med smycken. Välj stora örhängen och festliga halsband med glitter, låt det synas att det är nyårsafton.

Klackskor

En säker gång i ett par fina klackskor ger ytterligare en dimension av stil när man kryssar fram på nyårskvällen. Se dock till att gå in dem ordentligt innan, ha med ett par ballerinaskor och gardera med skoskavsplåster i väskan om olycka är framme.

Smoking

Smokingen har varit ett av de mest tidlösa plagget för män i över hundra år. Smokingen ser inte särskilt annorlunda ut idag jämfört med under tidigt 1900-tal och det är enkelt att förstå varför. Smoking signalerar klass och stilmedvetenhet. Med en välsittande smoking kan allt bara bli rätt.

Kostym

Smoking bärs oftast vid extra högtidliga tillfällen vilket gör den något begränsad, om än väldigt elegant. För den som vill ha något man kan använda mer frekvent kan det vara ett klokt val att satsa på en fin kostym. Varför inte slå till på något klassiskt märke som hade kostat en förmögenhet i butik.

Skor

Passa på att investera i ett par handsydda skor av hög kvalitet. Lite beroende på vilken färg du har på kostymen eller om du har smoking så varierar färgvalet. Till en svart kostym eller smoking passar svarta skor bäst. Smoking kan kryddas med lackskor men det är inget måste. Bär du en mörk kostym matchar du skorna med bältet.

Champagneglas

Det finns ingen dryck som är så nära kopplad med nyår som champagne. Givetvis ska bubbel inmundigas ur ett par eleganta glas ämnade för drycken. Just nu ligger ett par riktigt läckra kristallglas ur Orrefors Santinserie ute till försäljning på Tradera så passa på att slå till.

Det finns även andra fina glas i olika priskategorier och för olika smaker här.

Nyårsservis

Middagen vid årets mest storslagna högtid ska givetvis intas från en servis av hög klass. Varför inte gå för klassiska svenska porslinskapare som Gustavsberg eller Rörstrand när ni dukar upp nyårsbordet. En vacker servis går aldrig ur tiden och kan förgylla många tillfällen framöver.

Engångskamera

Glöm smartphones vid bordet och välj istället att köra på en festdetalj som alltid blir succé. Dela ut engångskameror till gästerna så att de själva kan dokumentera kvällen. Det kommer garanterat ge många fina minnen och skratt i efterhand.

Dekorationer

Pynta platsen där ni tänker spendera nyårskvällen, oavsett om det är på en större lokal eller hemma i lägenheten. Alla uppskattar en fint dekorerad fest, det sätter en extra krydda på tillvaron och får alla att känna högtidens glans.

Vinkylare

Här har ni en superdetalj som ger festen den där extra touchen av lyx. Placera bubblet eller det vita vinet i en vacker vinkylare och ni säkerställer dessutom att drycken håller den perfekta temperaturen hela kvällen.

Relaterade produkter