Tradera Nyheter

Här är bästa knepet för att spara pengar på barnkläder

Bodys, overaller, jeans, mössor och klänningar. När barnen är små växer de så det knakar. Och en hel garderob kan lätt vara urvuxen på bara några veckor. Här är det bästa knepet för att spara pengar på barnkläder.

Ena dagen är ni bara två, nästa morgon har siffran stigit till tre. Många beskriver det som det bästa som någonsin hänt. Men att få barn kan också göra stora hål i plånboken. Särskilt under de perioder då de små växer mycket.
Vad är du på jakt efter? Se hela utbudet här

En stor pengabov

En riktig pengabov är att köpa allting nytt istället för att satsa på begagnat. För risken är ju att din ögonsten bara hinner använda plaggen några veckor innan de hamnar på i en kartong på vinden – och slår man ut kostnaden på den tid kläderna faktiskt använts så blir inköpen plötsligt väldigt dyra.

Spara tusenlappar

Ett smart tips för dig som vill spara pengar är att bli medlem på Nordens största marknadsplats Tradera. Där kan du fynda allt från klänningar, skor och jackor till soldräkter, jeans, overaller och mycket mer. Dessutom kan du klä ditt barn i märkeskläder och designplagg – samtidigt som du sparar tusenlappar.
Vad är du på jakt efter? Se hela utbudet här

Relaterade produkter