Tradera Nyheter

5 saker som får dig att längta efter sommaren

En härlig unik träbåt från 1960-talet, sommarplågorna och de coola bilarna.
Börjar du längta efter sommaren 2018?
Här är listan du inte får missa.

Vintern i all ära. Visst är det kul att ge sig ut i snön med barnen och åka pulka eller skridskor. Men, sommaren, ja, i Sverige är den speciell.

Trots att vi bara är i januari så vill vi fräscha upp minnet på er därute – som gör att ni kan drömma er bort så att sommaren kommer lite närmare runt hörnet.

Här är listan på fem saker som får dig att längta efter svenskarnas favoritårstid:

• Unika veteranbåten från 1965

En sväng på sjön, en härlig sommardag – ja, det är väl inte så mycket som slår det. Och det går att göra i en alldeles unik träbåt.

Vad sägs om det här speciella hemmabygget från 1965. Träbåten är ett unikt exemplar som byggdes i Piteå på beställning av säljarens farfar.

”Det är med stor sorg jag tvingas inse att jag inte kommer att kunna färdigställa farfars gamla fina träbåt och vill på detta vis försöka hitta någon intressent av gedigna träbåtar”, skriven säljaren.

Bildextra: Unika båten som du bara måste se. Kolla in den här.

• Sommarplågorna

Ingen sommar – utan sommarplågor. Musiken får oss definitivt att tänka på sommaren. Varför inte redan nu passa på att lyssna in låtar som Här kommer alla känslorna (på en och samma gång), När vi gräver guld i USA och Sommartider. För visst minns du väl de tre sommarplågorna.

• Sommarens stora fest

1994 var det värmebölja i Sverige – och hela landet gick ”bananas”. Anledningen: fotbollsfesten i USA där Sverige tog hem brons. I sommar kan det vara dags igen – när Sverige återigen är med. Den här gången är skådeplatsen Ryssland. Ett bättre tecken på sommaren finns knappast. Och du, du kan bli inbjuden på festen. Dröm dig bort redan nu – genom att spana in den här annonsen.

• Dröm dig bort – i bilen

En klassisk roadtrip under sommaren i Sverige kräver planering. Och givetvis måste du, i samband med planeringen drömma dig bort till de platser du vill besöka. För det måste du ju ha en bil som passar för en roadtrip under sommaren. Dröm dig bort i Pontiac Firebird från 1991 här, eller varför inte lägga vantarna på den här, så hela familjen får plats…

• De heta plaggen

Okej, vi är lite tidigt ute, men visst tusan bör du redan nu planera in sommarens outfit?

Just nu kan du välja över 31 000 klänningar genom att klicka här, där du definitivt lär hitta någonting som lär falla dig i smaken.

När du ändå är igång så kan du spana in vilka solbrillor du vill ha till och vill du dessutom ha sommaren 2018 års coolaste hatt? Kolla in utbudet här.

Relaterade produkter