Tradera Nyheter

Fly till värmen – här är prylarna du MÅSTE ha

Trött på att vänta på att våren ska komma till Sverige?
Då är det hög tid att packa väskan och resa till varmare platser.
Vi har listat allt du behöver för en spontan weekend i värmen.

En unik weekendbag designad av Jeremey Scott, en Marc Jacobs necessär och ett par alldeles perfekta solglasögon från Gucci – Nedan hittar du den kompletta packlistan för en helt perfekt resa till varmare breddgrader.

Weekendbag

En säker investering som håller hela livet. Att checka in bagage för en weekendresa är minst sagt onödigt. Spara pengar på flygbiljetten och slipp vänta på bagaget med en snygg weekendbag i läder eller varför inte den här i canvas av Jeremy Scott x Longchamp.

Bagagetag

Om du trots allt måste checka in bagage (kanske det blev lite mer shopping än du tänkt dig..) se då till att ha en tag på väskan, så känner du lätt igen din väska när den kommer på bagage-karusellen.

Passfodral

Hur man än försöker hålla reda på pass, biljett och hotellbokning så verkar de alltid hamna på tusen olika ställen. Med en praktisk – och snygg – passhållare samlar du alla dina viktiga resedokument på ett enda ställe.

Sovmask

Ett måste för natt- och långflyg. Med en sovmask – som inte tar någon extra plats i din packning – anländer du till din destination utvilad och på bra humör, vi väljer en med panda look. Proffstips: glöm inte packa öronproppar.

Necessär

En snygg necessär är vardagslyx. Kanske en med en rolig detalj som den här från Love Moschino eller en Marc Jacobs-necessär med färgstarkt mönster? Oavsett vilken du väljer är det ett säkert sätt att göra semestern lite roligare.

Flygbiljetter

Det är inte många som tänker på det, men på Tradera kan du till och med fynda själva resan. Här hittar du fler flygbiljetter till olika destinationer runt om i världen.

Kabinväska

En praktiskt liten rullväska som stämmer överens med alla flygbolags policy är ett måste för den som älskar att resa. Här hittar du flera snygga och bra modeller – man vill ju resa med stil.

Reseguide

Vi vet, allt man behöver veta om sitt resmål finns på nätet och nu kan man dessutom surfa gratis i alla EU-länder. Men det är något romantiskt över en tummad guidebok. Här hittar du böcker, både nya och gamla vackra exemplar, om flera populära resmål.

Solglasögon

Vad är en semester i värmen utan ett par snygga solglasögon. Välj mellan klassiska Ray Bans eller mer dramatiska modeller från Mui Mui och Céline. Vi suktar efter ett par av Guccis ikoniska glasögon med sköldpaddsmönster.

Travelkit

Många hotell har tvål, schampo och balsam, men det är inte alltid en sort som passar. Ett smart litet travelkit gör att du enkelt får med dig alla skönhetsprodukter du vill – utan att överstiga 100 ml gränsen i tullen. En solklar favorit är det här från Moroccan Oil.

Relaterade produkter