Tradera Nyheter

Guiden: Så kan du fynda höstens barnkläder

Nu är hösten här igen.
För dig med barn betyder det oftast att det är dags att investera i en ny garderob. Sommarens kläder rensas ut och vårens och vinterns är urvuxna sedan länge.
För dig som vill spara några hundralappar – eller rent av tusenlappar så kan det vara smart att surfa in på Tradera och buda hem höstkläderna.

Fynden du inte får missa innan det är för sent. Spana in det galna utbudet här.

Oavsett om du har barn i förskoleåldern eller skolåldern så har barn en sak gemensamt – de växer ur sina kläder med en hastighet som kan förundra de flesta.

Om de går på dagis eller skolan behöver de dessutom flera ombyten något som kan blir rejält påfrestande för plånboken. Då kan det vara skönt att veta att det går att göra fina fynd på Tradera.

Stor begagnatmarknad

Just nu kan du till exempel fynda helt nya barnkläder från Simplet med 50-75% rabatt – helt oslagbart. Kläderna finns från nyfödd upp till storlek 170 så det spelar nästan ingen roll hur gamla barn du har – du hittar fynden här.

För dig som kan tänka dig att köpa begagnat är marknaden ännu större. På Tradera hittar du mängder av auktioner på barnkläder i bättre begagnat skick.

Kanske är du på jakt efter ett plagg från en gammal mini-rodini kollektion eller märkeskläder från Ralph Lauren.

Kläderna får ny användning

Under hösten behöver man också göra dyra inköp i form av skaljackor, överdragsbyxor, regnkläder och så småningom overaller. Många av de bättre märkena kostar en hel del nya men blir samtidigt inte så slitna på ett barn. Därför är det alltid bra att göra en sökning på till exempel Polarn och Pyret, Reima eller Didrikson, innan man går in i en vanlig butik.

Har du själv urvuxna barnkläder du vill göra det av med? Varför inte testa att lägga upp en annons på Tradera. På det sättet kan du se till att dina barns gamla kläder får ny användning och dessutom få råd att köpa nya. Smart – eller hur?

Bli medlem och lägg upp din annons här!

Relaterade produkter