Tradera Nyheter

Här är räddningen – på O’boy-krisen

Hyllorna i varuhusen gapar tomma – men den som letar skall finna.
I O’boy-krisens kölvatten är nu det bruna älskade chokladpulvret ett hett villebråd på Tradera.

EXTRA: Paketet O’boy som kostar skjortan!

Många i vårt land älskar sin O’boy, men de senaste dagarna har de rödblåa paketen lyst med sin frånvaro på handlarnas hyllor.

Orsaken till att det nu råder en O’boy-kris i Sverige är ett tekniskt problem hos tillverkaren. Installationen av en ny produktionslinje har blivit försenad och i landet är det panik – i alla fall på Facebook.

”Helt slut i min butik, hjälp”, ”Har letat i fyra butiker, men det är slut överallt” och ”Snälla, var kan jag köpa O’boy. NU!”, är några av kommentarerna.

Företaget bakom den populära chokladdrycken skrev nyligen på Facebook:

”Vi beklagar att våra produkter är tillfälligt slut i butik. Vi gör allt för att våra produkter så snart som möjligt ska finnas tillgängliga igen”.

Lösningen på O’boy-krisen – kolla här!

Här finns lösningen

Men den supersugna kan vara lugn. Det finns O’boy att köpa – på Tradera.

Bland alla annonser som den senaste tiden dykt upp hittar man bland annat en säljare som vill sälja sin påse med 1,1 kilo oöppnad O’boy till högstbjudande. Och utgångspriset är på 1 000 kronor – och köp nu-priset på 7 000 kronor.

Några andra hoppas få ut ännu mer för sitt älskade pulver, medan vissa passar på att sälja gamla plåtburkar med den glada O’boy-pojken eller annat som har med den populära chokladdrycken att göra.

Det är ännu oklart när pulvret finns att köpa i affärer igen, men företaget som står bakom O’boy säger att produktionen snart är på gång.

Här kan du köpa din O’boy till bästa priset!

Relaterade produkter