Tradera Nyheter

Här är utrustningen som piskar dig i form

Siktar du på att komma i ditt livs form i höst men har ingen lust att lägga slantarna på ett kort på en gymkedja?
Då ska du inte missa alla träningsprylar på Tradera – här kan du fixa hemma-gymmet och superkroppen för en spottstyver.

Drömmer du om att få superkroppen i höst? Då finns det bara en sak att göra – börja träna. Men du behöver inte lägga 1000-tals kronor på ett gym-kort och PT-timmar för att lyckas. På Tradera kan du buda hem allt du behöver för att fixa musklerna hemma.

Ge konditionen en omgång

För att komma i form och må bra är det viktigt att jobba upp pulsen och konditionen. Ett av de enklaste sättet att få bra kondition är att springa. En stor fördel med löpning är också att du enkelt kan göra det var du än befinner dig och med minimal utrustning det enda du verkligen behöver är ett par bra löparskor. Det finns löparskor i alla prisklasser och för alla typer av fötter – en fördel med det är att många köper fel modell och därför är det ganska lätt att göra riktigt bra fynd på Tradera.

För dig som inte vill springa så är hopprep ett bra substitut. Ett hopprep tar minimalt med plats i garderoben och ger dig dessutom träning som en riktig champion. Det bästa av allt är att du kan hoppa hemma i vardagsrummet om det är fult väder. På Tradera kan du just nu fynda en massa hopprep. Du hittar både traditionella hopprep och kan justera längden på. Du hittar ett exempel här.

Tillhör du de som inte kan hoppa eller springa för att du har dåliga knän är motionscykel ett riktigt bra alternativ för att få till den viktiga konditionsträningen. Motionscyklar finns i alla möjliga prisklasser men du kan oftast göra riktigt bra fynd på Tradera. Har du ingen plats hemma? Satsa på en vanlig cykel och börja cykla till jobbet.

Varva kondition med muskelträning

Men det är inte bara konditionen du måste få till. Om du vill bygga en superkropp i höst behöver du även ge musklerna en rejäl omgång. Det går faktiskt att få till en riktigt bra träning bara med hjälp av din egna kroppsvikt. För dig som vill vara säker på att få till övningarna, eller behöver göra dem lite extra tunga, finns det många smarta träningsredskap att köpa.

En sak som verkligen är värt att investera i är en bra yogamatta. Oavsett om du ska yoga eller fokusera på golvövningar som plankan, burpees eller armhävningar kan det vara schysst med ett skönt underlag snarare än ett halt parkettgolv.

Att stärka upp magmusklerna står högt på mångas önskelistor men det är inte alla som får till perfekta situps utan lite hjälpmedel. Ett effektivt sätt att få till situps utan att skada ryggen eller nacken är att göra situps på en pilatesboll – kolla in den här annonsen.

Testa kettlebells

För dig som vill lägga till lite vikter så är kettlebells ett bra alternativ. De finns i flera olika vikter och går att använda i många olika typer av övningar. Allt från att stärka upp dina biceps till att göra dina utfall och knäböj lite tyngre. Eller varför inte stärka upp magen med en russiantwist.

Glöm inte att träningen blir så mycket roligare med lite coola träningskläder. PÅ tradera hittar du moderna nyheter, eller varför inte satsa på några klassiska Adidas vintage-varianter.

Relaterade produkter