Tradera Nyheter

Här fyndar du allt inför terminstarten

Regnkläder, underställ och slitstarka byxor. Det är mycket som ska införskaffas inför en ny termin på dagis. – Man kan verkligen tjäna tusenlapppar på att handla begagnat, säger småbarnsmamman Annie.

Än är det sommar. Men snart drar en ny termin igång för alla skol- och dagisbarn. Inför starten brukar det vara en hel del som måste inhandlas. Ett exempel är regnkläder. Och vill du handla från kvalitetsmärkena kan det bli riktigt dyrt. Dessutom är det många som har två uppsättningar av sina regnställ – ett hemma och ett på dagis. Då ökar summan ytterligare.
– När vår dotter var 1,5 år och skulle börja på dagis så köpte vi ett regnställ tillsammans med en sydväst och ett par gummistövlar. Prislappen landade på 900 kronor. Det är ganska så saftigt för en 1,5-åring. Men samtidigt kände vi att vi ville satsa på kvalitetsplagg som håller, säger Annie.

Shoppa kläder inför hösten, klicka här

Under hösten fick familjen sedan köpa ett par extra gummistövlar, en hel massa jeans för utomhuslek, en Kånken-ryggsäck från Fjällräven, en allvädersjacka, ett par allvädersbyxor och ett par kängor, tillsammans med vantar i galon. Det blev några tusenlappar till.
– Självklart så vill man att ens barn ska ha på sig kläder som står pall för olika typer av väder. Det värsta skulle vara om min dotter skulle frysa på dagis. Men det här året ska vi försöka spara lite pengar och satsa mer på begagnat, säger Annie.

Här hittar du ytterkläder till barnen här

Hon berättar att familjen gillar märken som Polarn och Pyret, Trenton, Didriksons och Fjällräven.
– Jag har redan börjat kolla på Tradera och hittat en massa grejer. Det känns bra att handla begagnat. Man kan spara flera tusenlappar och slår samtidigt ett slag för miljön. När min dotter har använt kläderna så kan jag sälja dem vidare, säger Annie.

Här hittar du allt du behöver inför hösten

Relaterade produkter