Tradera Nyheter

Heta tipsen: Prylarna du behöver i värmeböljan

Den hetaste värmeböljan i mannaminne har drabbat Sverige i sommar.
Medan vissa lyckliga semesterfirare kan bege sig till stranden för att bada så svettas andra bort på arbetsplatser över hela landet.
Här är prylarna du behöver för att klara av den galet varma sommaren!

Prylen som har blivit en stekhet trend på sociala medier – kolla här!

Oavsett om du befinner dig i en situation där du vill ta tillvara på värmeböljan ett njutbart sätt eller om du bara vill överleva – så kommer här tio prylar som finns på Tradera du måste ha för att ta dig igenom denna heta period.

Fläkt

Bordsfläktarna har i princip sålt slut runt om i landet. Det har rapporterats om hur affär efter affär tömts på fläktar.

Men på Tradera går det fortfarande att få tag på en fläkt. Här finns allt från usb-fläktar, till bordsfläktar och stående superfläktar.

Säkerställ en oas i trädgården

De flesta av oss har inte råd att bara gräva ner en pool i trädgården för att det blir en varm sommar. Men det gäller att tänka utanför boxen. Hur stor pool behöver man egentligen?

En klassisk barnpool fungerar lika bra för ungarna att leka i som för en vuxen som bara vill svalka fötterna.

Placera ungarna framför paddan under ett parasoll och lägg dig själv i poolen och inse att värmen faktiskt kan vara riktigt trevlig.

Upplåsbara djur till badet

Vi är många som njuter av värmen och fullkomligt älskar dessa soliga dagar. Tänk på att vi om några månader går in i höstmörkret igen. Så passa på att uppskatta dagarna vi har.

Nu när vattnet faktiskt går att bada i så har du ett perfekt tillfälle att haka på den senaste trenden på sociala medier där kändisar poserar på upplåsbara baddjur.

Passa på att ta lite bilder som garanterat kommer bli like-raketer på din Instagram.

Säkerställ tillgång till kylda drycker

Att dricka mycket i den här värmen är livsnödvändigt. Drick minst två liter per dag. Om du anstränger dig mycket gäller det att dricka ännu mer. Ja just det, vi syftar på vatten i det här fallet.

Men på semestern vill man kanske unna sig en öl eller ett gott glas vin. Kylväskan är typ det viktigaste att ha med sig till en heldag på stranden, förutom möjligtvis badkläderna.

Fyll på med dryck och matsäck och spara snabbt in slantarna ni lägger på kylväskan. Det finns hur mycket som helst att spara, som annars hade bekostat dyra café eller restaurangbesök.

Bär svala kläder

Klä dig i luftiga kläder som sitter löst på kroppen. Dessa plagg ventilerar mycket bättre än tajta plagg, vilket gör att avdunstningen kan ske direkt från huden.

Ljusa plagg är bättre än mörka, eftersom mörka plagg absorberar mer solenergi. Bomull, silke och linne är bra och svala material. Bär härliga skjortor som en bowlingskjorta eller hawaiiskjorta.

Klä dig i vackra sommarklänningar, stilrena shorts och luftiga byxor. Tänk semesterkänsla.

Solglasögon är guld värda

Att gå en sommar utan solglasögon är som att skippa långkalsonger på vintern. Genomdumt.

Varför tvingas gå och kisa hela dagarna när du kan både klä dig i en schysst accessoar och samtidigt ha ett suveränt skydd mot solen?

Spana in de här tipsen om du inte vet vilka du ska välja.

Relaterade produkter