Tradera Nyheter

Hitta barnens skridskoutrustning för en bråkdel av priset

Jim Perssons son Kevin har börjat spela hockey, vilket enligt nationell statistik är den dyraste sporten man kan utöva. Men med hjälp av Tradera kan Kevin fortsätta med sporten han älskar – utan att familjen blir ruinerad.

Enligt Riksidrottsförbundets kostnadsundersökning är ishockey den dyraste aktiviteten för barn och ungdomar. Det kostar i snitt hela 10740 kronor om året att utöva sporten, vilket gör att många föräldrar drar sig för att låta barnen prova.
– Alla kan inte vara med, det är tyvärr den bittra sanningen, säger Jim Persson.

Men det måste inte vara så. Skridskor och annan utrustning finns att köpa billigt på Tradera, vilket underlättar för föräldrar med aktiva barn.

Jims son Kevin började åka skridskor när han var fyra år. Nu är han sju år gammal och förra året började han spela hockey.
– Han tycker att det är jättekul, och det är också det roligaste jag vet, säger pappan.

Men han är väl medveten om kostnaderna. Bara att vara med i klubben kostar familjen 4700 kronor om året – och då är inte utrustning inräknad. Varje säsong behövs nya skridskor för de växande fötterna, och då tycker Jim att det är bra att kunna köpa begagnat.
– Det finns ingen prestige bland ungarna när det kommer till utrustning. Jag gav Kevin en begagnad klubba nyligen och han blev jätteglad. De bryr sig inte om sådant, säger han.

Jim menar också att nya skridskor inte behöver vara bättre än ett par begagnade.
– Oftast har de bara använts en säsong och bara man slipar upp dem blir de som nya.

Vill du också fynda vinterns utrustning åt dina barn? På Tradera kan du hitta klubbor, hjälmar, skridskor och skydd utan att ruinera familjen – för med rätt taktik kan alla vara med.

Här hittar du utrustningen:

Skridskor
Hjälmar och skydd
Byxor och handskar
Klubbor
Tillbehör

Relaterade produkter