Tradera Nyheter

Legot kan ta slut till julhandeln

Allt fler barn önskar sig Lego i julklapp. Just nu är risken att byggklossarna tar slut innan jul stor. Men på Tradera kan du hitta byggsatserna på barnens önskelistor.

De färgglada byggklossarna blir mer och mer populära. Allt fler barn önskar sig olika byggsatser i julklapp. Men hyllorna i leksaksaffärerna kan stå tomma till julhandeln. Trots miljardinvesteringar har Lego svårt att möta efterfrågan. Risken finns att de populära plastbitarna kommer att ta slut innan jul.
Hitta julens Lego-klappar här

Lego har hittills i år ökat försäljningen med 23 procent. Företaget har även gått ut med att de maximerar produktionen på samtliga fabriker för att möta efterfrågan. Trots det är man rädd att alla beställningar av Lego från leksaksaffärerna inte kommer att levereras till julhandeln. Även om det kommer att finnas Lego på hyllorna kommer utbudet bli skralt ju närmare jul vi kommer.
Här hittar du Lego-kit på Tradera

Men julen kan trots allt bli räddad för alla barn där Lego toppar önskelistan. På Tradera finns mängder av Lego att välja på, oavsett vilka byggsatser som toppar önskelistorna.

Vilket Lego står högst på era önskelistor?

2,7 kg blandat Lego
Lego Star Wars Millenium Falcon
Lego Ninjago – Den stora drakstriden
Lego Technic
Lego Minecraft – Gruvan
Lego The Hobbit
Lego Creator
Lego City Brandstation
Lego Star Wars Jabbas Palace
Lego Friends

Relaterade produkter