Tradera Nyheter

Leksakerna du önskade att du ägde när du var liten

Glöm paddor och smarta mobiler. Det finns prylar som utklassar elektronik – åtminstone om du frågar dina barn. Här är leksakerna du själv önskade att du ägde när du var liten.

Åretruntmaskin:

Har du stor trädgård? Eller en lugn gata utanför huset? Då är den här någonting för dig. Zniper UTV, som den kallas, är enkel rolig, lättkörd och passar både vuxna och barn.

Fantasilekstuga:

Det här är varje barns dröm – en lekstuga som tar dig till drömmarnas värld. Grunden är byggd med hantverkarhjärta och roliga detaljer som dekorativa fönster, trappstege och en grön vågig rutschkana. Se den här.

Circle of fun:

Ett bord som garanterar lek och pyssel. Här finns fyra lekbord med roliga och lärorika aktiviteter. Har vunnit flera priser i USA, bland annat från organisationen Parent’s Choice.

Go Cart:

En Go Cart du kan köra utan att äga en bana? Ja det här möjligt. Det här lilla fartmonstret drivs av en kraftfull 1000W elmotor och funkar för både dig och dina barn. För de mindre går det att ställa in maxfart så ingen behöver utsätta sig för fara. En perfekt leksak för hela familjen. Se den här!

Spännande lekhus:

Ett fantastiskt lekhus som öppnar för massvis av roliga aktiviteter. Här kan barnen tillbringa timmar och dessutom öva upp kreativt tänkande och koordination. Kolla in huset här!

Gigantisk fyra i rad:

Gillar du fyra i rad? Då är det här någonting för dig och dina barn. Det här är en variant av det klassiska spelet fast rejält mycket större. Spelet mäter 1,1 meter och garanterar massor med skratt och lek för både dig och dina vänner och barnen.

Range Rover:

Varför inte unna ditt barn en Range Rover? Den här varianten behöver du dessutom inte betala speciellt mycket för, bara 10 993 kronor. Drivs av el och med flera funktioner som garanterar säkerhet. En dröm för alla biltokiga barn!

Elpolisbil:

Om inte en Range Rover duger, varför inte testa en polisbil? Med denna kan dina barn patrullera på gatorna och i huset med både ljus och ljudeffekter.

Relaterade produkter