Tradera Nyheter

Listan: Prylarna du måste ha för schlagerkvällen

Brädspel, fjäderboor och en oväntad löpsedel.
Vi har samlat allt du behöver för en sprudlande Mellokväll med det där lilla extra.

Melodifestivalen är en bra ursäkt för fest.

Duka upp med glittrande champagne och gör dig redo för en alldeles oförglömlig kväll. Här är sakerna du inte klarar dig utan.

Spel

Varför nöja sig med att bara titta på Melodifestivalen när man själv kan sjunga? Har du ett Playstation 2 gömt i någon låda? Dra fram det och sjung er hesa med Singstar Schlager. För den som tycker bättre om mer analoga tävlingsformer finns brädspelet Melodifestivalen som utlovar mängder av musikaliska roligheter.

Champagneglas

En riktigt glammig schlagerfest kräver champagne (eller någon trevlig alkoholfri cider). På Tradera kan du hitta det perfekta champagneglaset för kvällen. Här finns av alla tänkbara varianter och i olika prisklasser – klassiska flöjter, stiliga skålar och vackert dekorerade glas.

DVD

När vinnaren har korats och musiken tystnat, men ditt mello-sug inte alls är mättat finns bara en sak att göra. Fram med de gamla klassikerna! På Tradera finns flera av de tidigare Melodifestivalerna att köpa på dvd, det finns till och med en specialutgåva från 50-års jubileet. Bara att bunkra upp med mer popcorn och låta schlagerfesten fortsätta.   

LP

Tradera är en riktigt skattkammare för musikälskare – här finns LP och vinyler i alla tänkbara genrer och från vartenda årtal. Behåll schlageryran med klassiker som Pernilla Wahlgrens Piccadilly Circus eller lyssna på gamla klassiker från 1959–1982. För den nyfikne finns även internationella varianter som Finlands bidrag från 1982 eller den här tyska låten från 1962.

Fjäderboa

Fjäderboan är ett måste för var schlagerdrottning med klass. Skapa lite extra glamour för dig och dina gäster med dessa fjäderlätta accessoarer. De kommer i fler färger, men vi rekommenderar den här svarta modellen som garanterar att alla dina sortier blir riktigt dramatiska.

Löpsedel

Ett äkta tidsdokument – en löpsedel från 12 mars 1989 när Tommy Nilsson vann med låten “En dag” och hela Sverige var i uppror. Tommy tog också hem fjärdeplats i Eurovision samma år. Ett riktigt samlarobjekt för Mello-fantasten och ett bra sätt att göra kvällen extra speciell.

Konfetti

Ingenting säger fest lika tydligt som konfetti. Dekorera bordet med paljetter, men se framförallt till att ha det nära till hands när vinnaren ska koras – och låt luften fyllas av glitter när namnet ropas ut. På Tradera finns mer konfetti än man kan tänka sig, vi rekommenderar de här små diamanterna för den rätta känslan.

Biljett till finalen

Sist, men inte minst! Varför tillbringa finalkvällen hemma i soffan och bara se dina favoritartister på tv, när du kan vara på där på plats? Passa på att avsluta mello-yran med en alldeles oförglömlig kväll – på Tradera finns flera biljetter att köpa till Melodifestivalens final den 10 mars.

Relaterade produkter