Tradera Nyheter

Pokémon-prylarna som skapar budkrig hos svenskarna

Det råder Pokémon-hysteri i Sverige. Då kan det vara hög tid att damma av dina gamla Pokémon-prylar. Här är dyrgriparna som är mest värdefulla just nu – och korten som skapar budkrig bland svenskarna. – Pokémon är det överlägset mest sökta ordet just nu, säger Adam Svensson på Tradera.

Sitter du inne på dyrgriparna? Kolla in utbudet av Pokémon-pylarna här.

Pokémonjakterna pågår för fullt runt om i Sverige just nu via spelet Pokémon Go. I år firar fenomenet Pokémon 20 år och finns bland annat som spelkonsol, långfilmer, samlarkort och serietidningar.

Just nu är Pokémon hetare än någonsin och hysterin märks även på Tradera där svenskarna söker för fullt på ordet.

– Pokémon är det överlägset mest sökta ordet just nu. Under tisdagen gjordes det mer än dubbelt så många fler sökningar på Pokémon än vår normalt mest sökta term. Räknar vi in Pokémonkort i sökningarna var det tre gånger så många fler sökningar på Pokémon jämfört med vår annars mest sökta term, säger Adam Svensson på Tradera.

Här nedan kan du se några av de hetaste och mest värdefulla Pokémon-objekten just nu. Vad sägs om en ”Livs samling” för 59 000 kronor eller 151 samlarbilder för ett utgångspris på dryga 1 500 kronor.

Listan: Hetaste och mest värdefulla Pokémon-prylarna just nu:

Galna samlingen för 59 000 kr

Är du sugen på en ”Livs samling”. Då kan du slå till på detta med ett utropspris på 59 000 kronor.

Den innehåller bland annat 30 spel, 16 guider och diverse spelkonsoler. ”För dem som inte har tid och tålamod att leta upp en efter en kan ni nu köpa allt i ett. 100% äkta i mycket fint skick”, skriver säljaren i annonsen.

Första generationens samlarbilder

Har du massvis med Pokémon-kort hemma – men saknar kort från den första generationen? Här kan lösningen finnas. 139 Pokémonkort från den första generationen finns samlade till det nätta utropspriset 6 000 kronor. Läge för nostalgi med andra ord.

Samlingarna som skapar budkrig

151 Pokémonkort där bland annat First 1 Edition och 35 kort i Holo finns med. Det finns att hitta här. De 151 korten har skapat budkrig bland svenskarna och just nu ligger det 77 bud på annonsen och ett pris på dryga 1 500 kronor.

Även kortet Charizard är omåttligt populärt just nu. Det här kortet har för närvarande 66 bud men ändå ett överkomligt pris på dryga 300 kronor.

Venusaur holo är en dyrgrip. Just nu är det många svenskar som slåss om just detta samlarkort. Över 500 kronor är priset på just nu och nästan 50 bud finns i skrivande stund.

Några av dyrgriparna

Sitter du inne på några av de värdefulla Pokémon-korten som kan ge dig ett tillskott i semesterkassan? Några av de korten är bland annat tre glittriga Holo-kort med Charizard, Venusaur och Blastoise. Priset just nu för de tre korten: 4 999 kronor.

För minst 2 500 kronor kan tre andra kort bli dina. Det är i alla fall det uppskattade värdet på korten Charmander, Charmeleon och Charizard rare här.

Relaterade produkter