Tradera Nyheter

Presenterna till högtiderna du INTE får missa

Studentskivor, födelsedagskalas, bröllop och dop – sommaren är en tid full av festligheter och högtider.
På Tradera kan du köpa presenter till alla tillfällen utan att plånboken blir alltför tunn.

Visst är det kul att gå på fester i sommar, men det kan också bli en riktigt dyr historia med alla presenter som ska inhandlas.

På Tradera finns mänger av perfekta och klassiska gåvor som du slipper betala hutlösa priser för.

Dessutom slipper du springa runt på stan och leta i olika butiker – här finns allt på ett och samma ställe.

Till studenten

Att köpa en uppskattad present till den som tar studenten är egentligen ganska enkelt. De flesta som slutar gymnasiet är på väg att flytta hemifrån och behöver i princip allt till hemmet och speciellt till köket. Exempel på uppskattade presenter till den som ska fly boet är en smart stavmixer från Braun, en stekpanna från Jamie Oliver, fina bestick från Laguiole och klassiska tallrikar från Rörstrand.

En annan gåva att ge studenten är en servis med koppar, assietter och fat.

På Tradera finns mänger av olika serviser i olika prisklasser och av olika märken, kolla här!

Doppresenter

En fin och personlig present att ge till barnet som döps eller namnges är en barnbok som du själv är uppvuxen med.

Kanske Pippi Långstrump, Alfons Åberg eller någon annan klassiker?

Tidlösa leksaker från Brio är också omtyckta att ge bort till det döpta barnet.

Det bästa är att Brios leksaker både är roliga för barnet att leka med samtidigt som de är designklassiker och passar som inredningsdetaljer i hemmet. Köp den välkända taxen, den praktiska lära-gå-vagnen eller den coola F1-bilen.

Även barnserviser är populärt att ge bort som en doppresent – på Tradera finns fina muggar, tallrikar och bestick med gulliga motiv.

Bröllopsgåvor

Att köpa bröllopspresent kan vara klurigt. Man vill att det ska vara något personligt och klassiskt men samtidigt användbart och inte något som bara ställs i ett skåp och glöms bort. Ett tips är att köpa något från det tidlösa märket Svensk tenn som har allt från ljusstakar och lampor till grytunderlägg och kuddfodral.

Fina och vackra champagneglas brukar också vara uppskattat att ge de nygifta. Dessutom finns champagneglas för alla smaker. Är paret mer de trendiga typerna är dessa lyxiga glasen från Orrefors verkligen utmärkta.

Gillar bröllopsparet mer retro- och vintagestilen är kanske dessa handblåsta glas från Kosta Boda är något att satsa på?

Relaterade produkter