Tradera Nyheter

Prylarna du kan fynda för mindre än en hundring

Årets fattigaste månad.
Då är det guldläge att göra riktigt fina fynd, inte minst bland julklappar som folk fick under granen men som de inte är 100 procent nöjda med.
Här är 10 prylar du kan hitta för under 100 kronor just nu.

Även om januari är den fattigaste månaden är det också den månad då det går att fynda bäst.

Många passar på att sälja av julklapparna de fick men inte vill ha eller göra sig av med äldre upplagor av saker de fått. Andra behöver bara få in lite snabba slantar och säljer vad de kan bli av med så snabbt som möjligt. Det är alltså rejält fyndläge.

Trots att det kanske är lite snålt för de allra flesta, så kanske du ändå vill köpa något litet den här månaden. Här är tio prylar som kostar runt hundringen och som du garanterat kommer ha glädje av.

Tasselörhängen

Dessa är stekheta just nu och går enkelt att fynda på Tradera för under hundringen. Perfekta till att höja en outfit när du ska på fest.

Hudvård

Nu i jul har många fått krämer som inte passar deras hudtyp, presentboxar där man kanske endast behöver en av tre produkter eller bara saker man inte gillar. Så varför inte se om du kan klicka hem någon av dina favoriter eller unna dig något nytt att testa på. Kolla här.

Vinylplattor

Back to basics-trenden som pågår har gjort vinylen allt mer populär och på Tradera säljs det dagligen mängder av plattor. Att svenskarna är musikintresserade visas genom att det finns över 62 000 auktioner i vinylkategorin för under hundralappen. Perfekt om du vill börja samla eller bygga på din egen samling.

Krukor

Inredning generellt är bra att fynda, våren närmar sig och då är det dags att plantera nya växter. En grym inredningsdetalj är ett schysst ytterfoder till dina plastkrukor. Uppsala Ekeby, Gustavsberg eller Rörstrand är exempel på märken att gå efter och med lite flyt går det att fynda rejält.

Figuriner

I ett par år har det nu varit väldigt trendigt att pryda sitt hem med. Satsa på detaljrika prylar och dekorativa figuriner. Att det känns personligt är A och O så ta något du verkligen gillar.

Konsolspel

Varje gång det kommer ett nytt spel drar man sig lite för att köpa det på grund av att priset ofta är för högt. Varför inte passa på att testa det spelet du struntade i att köpa när det var nytt? Många äldre spel som fortfarande håller klass går att få billigt idag, spana in utbudet här.

Vinglas

Gick nyårsfesten lite vilt till? Är det kanske dags att fylla på med några nya, läckra, glas? På Tradera finns allt från Orrefors till vintageglas.

Köksknivar

Det finns inget värre när man står i köket än en riktigt slö kökskniv. Allt för många inser inte hur mycket enklare allt blir med en riktigt vass kniv.

Du slipper stå med en tomat och behöva trycka sönder hela när du vill ha snygga skivor eller såga genom en köttbit, i stället för att dela upp den med perfekta snitt. 

Just nu finns massvis av knivar ute på Tradera. Spana in fynden här.

Sällskapsspel

En klassiker i samband med högtider är att samlas framför exempelvis Trivial Pursuit med familjen och kröna den mest allmänbildade i sällskapet. Men varför inte göra denna mysiga sociala aktivitet lite oftare? Det går enkelt att fynda sällskapsspel för alla smaker här.

Presentkort och biljetter

Är du supertrött på att laga mat, hålla i sammankomster och fester? Är det inte då hög tid att unna sig en kväll ute där du inte behöver göra någonting mer än bara njuta? Biobiljetter, restaurangpresentkort och streamingtjänster går alla att få billigare just nu. Kika här.

Relaterade produkter