Tradera Nyheter

Så fyndade hon barnens vinterkläder

Polarn O. Pyret, Didriksons, Reima, Mini Rodini… Att shoppa vinterkläder i bra kvalitet till barnen kan göra stora hål i plånboken. Mamman Britta fyndade säsongens uppsättning till superpriser.

Vi går mot kyligare tider och det har redan varit några riktigt kallare frostnätter. För dig som inte fixat vinterkläder till barnen är det hög tid att göra det.

Många för- och eftermiddagar utomhus på dagis och i skolan kräver ju att vi klär våra småttingar både varmt och praktiskt. Men eftersom de växer är det ofta en helt ny vintergarderob som måste inhandlas inför säsongen. Det kan handlar om allt från underställ och varma skor till täckbyxor, täckjacka – och dessutom kan det vara skönt att ha dubbla uppsättningar av en del plagg för att kunna lämna kvar på dagis eller i skolan.

Men att handla vinterkläder blir ofta dyrt. Ska sedan flera syskon ha nytt blir kostnaden ännu högre.

På Tradera hittar du märkesplagg av bra kvalitet till superpriser. En av dem som shoppat loss på auktionssajten är mamman Britta. Hon har en dotter på snart tre år, som går på dagis.
– Jag hade inte tänkt på att man kunde handla begagnat till Stina, men sedan fick jag tips i en blogg jag följer. Nu har jag köpt skor från Vincent, underställ från Polarn O. Pyret, en overall från Mini Rodini och ett tvådelat skalställ från Didriksons. För allt ihop betalade jag runt 1 000 kronor. Hade jag köpt det i butik hade det gått på betydligt mer, säger Britta.

Hon tycker det känns bra att shoppa begagnat till dottern.
– Det blir ett sätt att stå emot all konsumtionshets, samtidigt som man gör något för miljön. Jag köper ju själv en massa begagnat så egentligen är det ju naturligt att även göra det till Stina. Och barnens kläder är ju ofta väldigt välbehållna just eftersom de inte hinner använda dem så mycket innan de växer ur dem, säger Britta.

Hela listan: Här hittar du barnens vintergarderob till superpris

1. Mini Rodini
2. Didriksons
3. Polarn O. Pyret
4. Reimas
5. Kavat

Relaterade produkter