Tradera Nyheter

Så hittar du de bästa fynden till barnen

Mängden barnprodukter på nätet är oändligt. Ofta kan man göra riktiga fynd om man väljer att handla secondhand. Men det kan ta tid att hitta guldkornen. Nu har Tradera lanserat en ny tjänst –för att hjälpa föräldrar att snabbare hitta rätt i djungeln.

Att handla barnkläder secondhand är smart både för plånboken och miljön. Men det kan vara svårt att att sålla bland det oändliga antalet barnprodukter som finns på nätet. Det kan vara en omöjlighet att hinna med att göra research, shoppa och samtidigt hålla ordning i vardagen. Men nu finns det hjälp att få. I november startade Tradera ett samarbete med Familjeliv, tjänsten Tradera Family. Tradera Family hjälper dig i shopping djungeln och ta reda på vilka plagg som har bra kvalitet, vilka är snällast mot plånboken och vilka är dessutom ekologiska.

Letar fram guldkornen

Familjelivs redaktörer sållar bland Traderas stora utbud för att gräva fram guldkornen inom kategorin barnkläder. På det sättet får du som förälder hjälp att hitta de riktigt bra plaggen så att du kan göra de bästa fynden.
Redan i våras lanserades tjänsten TraderaTrend som presenterar det bästa vuxenmodet från Tradera och Tradera Family är ett naturligt steg vidare i utvecklingen.

Här hittar du några plagg på Tradera Family just nu:

Fin Mini Rodini body i strl 68/74

Jumpsuit från Mini Rodini

Klänning från Benetton

Relaterade produkter