Tradera Nyheter

Sommarprylarna säljer ”som smör i solsken”

Sommaren är här och vi smälter redan bort.
Varför inte passa på att ge dig själv ett rejält klirr i semesterkassan genom att rensa ut prylar du inte använder dig av?
Här är tio prylar du kan få en hel del pengar för i sommar.

Utemöbler

Köpte du ett set utemöbler för något år sedan eller lyckades fynda några riktigt snygga på den lokala idrottsföreningens loppis?

Har du tur kan du sitta inne på en riktig kassako. Välskötta eller unika möbler är superbra att sälja i andrahand och kan ge ett stort tillskott kassan.

Gå igenom grejerna du har hemma och snygga till eventuella skavanker så kan du kanske bekosta delar av nästa semesterresa?

Kolla in utbudet – hittar du ditt nästa fynd här?

Barnpool

Barngrejer generellt är alltid en bra kategori att använda sig av när man vill göra sig en slant på prylar som samlar damm hemma.

De egna barnen har växt ur sakerna man äger och let’s face it, det föds nya barn hela tiden. Barnpoolen är perfekt för folk som inte har så nära till havet eller bävar för hela projektet det är att samla ihop allt som behövs för en utflykt.

Ibland vill man bara kunna slappna av, fylla upp poolen i trädgården med vattenslangen och låta ungarna leka på hemmaplan.

Släng inte den gamla poolen utan lägg upp den på Tradera så någon annan kan ha nytta av den. Kolla här!

Inlines

Ett av de mest underskattade transportmedlen tillika motionsverktygen är inlines.

Tänk er strandpromenaden på Venice Beach i Los Angeles med människor som susar förbi och njuter av solen. Exakt samma känsla går att få här hemma. Bra benträning, enkelt att ta sig fram med och väldigt roligt.

Hitta klassikern här.

Solglasögon

Alla behöver solglasögon på sommaren. Därför är det givet att du kan sitta inne på ett par guldkorn som kan vara värt en hel del nu när alla letar efter sommarens par.

Vintageglasögon och märkesbågar är hett eftertraktade och kan vara värda betydligt mer än vad du tror. Gucci, Boss, Tom Ford och givetvis Ray Bans är alltid lika populära.

Studsmatta

Köpte ni en studsmatta när barnen var yngre men som inte längre används? Är det lönt att den bara står och förfaller i trädgården eller tar plats i ett förråd?

För många barnfamiljer handlar det om att hitta fynd och just din gamla studsmatta kan vara det perfekta köpet för några andra (kolla här). De sparar lite pengar och du gör en fin slant, samtidigt som du har kvar minnena från somrarna när den faktiskt användes.

Fiskeprylar

En sommarkväll på en brygga i en liten sjö eller sittande med en god vän i en båt någonstans i vårt avlånga land. Något gott att dricka och något litet att tugga på.

Det är den perfekta förutsättningen för sommarfisket. Det här är en bild som lockar många och outdoortrenden håller i sig även i sommar, därför är det ett utmärkt tillfälle att rensa ut gamla spön och drag som nya entusiaster suktar efter.

Grill

Sommaren är grillningens största tid. Vi svenskar älskar att grilla och tar varje chans vi får. Allt fler uppskattar bättre och mer moderna grillar.

Har du investerat i en värstinggrill men nu hittat en ännu bättre, oroa dig inte.

Du kan få in en hel del av pengarna från den förra och motivera inköpet av en ny. Så länge den är i fint skick kan du få igen mer än vad du tror av vad du lagt ut.

Träningsprylar

Att röra på kroppen är något av det viktigaste vi kan göra för att må bra. Träning är en av de hetaste trenderna och allt fler inser hur viktigt det är.

När folk drar sig ut mot sommarstugorna vill de gärna ha något substitut till gymmet.

Har du gamla hantlar, kettlebells eller träningskläder som du inte använder? Då är det perfekt att lägga ut nu på Tradera. Tack vare många kända svenskars vurmande för uteträning så är träningsprylar glödhett just nu.

Brädor

Givetvis byggs det en hel del trädkojor i sommar men med brädor syftar vi på skateboards eller longboards.

Sitter du inne med en schysst rullbräda men insåg efter några vurpor att det inte var något för dig? Då kan du få en stadig slant för den.

Så låt dem inte ligga och skräpa i förrådet utan upp på Tradera med bräda, hjälm, skydd och hela rasket.

Gitarr

Okej, vi tänker inte uppmana folk att bli den där personen som bara kan spela Wonderwall och tänker göra det vid valfri lägereld eller parkhäng. Men att kunna ett instrument är väldigt kreativt och i sommar har många semester vilket innebär en hel del tid. Ett perfekt tillfälle att lära sig ett nytt instrument.

Har du några gamla guror du inte plinkar på längre? ”Lägg ut! LÄGG UT!” som Bo Holmström hade sagt.

Relaterade produkter