Tradera Nyheter

Supersäljaren berättar hon hur du kan göra dina annonser mer attraktiva.

Hanna Östberg, 39, är en av de mest uppskattade säljarna på Tradera och har sålt kläder för över 30 000 kronor på två år. Nu berättar hon hur du kan göra dina annonser mer attraktiva. – Jag tycker det är så himla tråkigt med kläder som inte används, säger hon.

Vad är du intresserad av?
• Barnkläder och barnskor
• Hem & hushåll
• Leksaker & barnartiklar

Att sälja dina barns kläder är inte bara skonsamt mot miljön och din plånbok. Det har också blivit omåttligt populärt bland svenska föräldrar. En av de som hakat på trenden är Hanna Östberg, som står bakom Instagram-kontot Hannas Änglar som har över 11 000 följare. Och 39-åringen har haft en minst framgångsrik tid sedan starten för några år sedan. Nyligen blev hon utsedd till ”Månadens säljare” på Tradera.

– Innan jag började hade jag tidigare bara använt andra sajter och trodde inte att jag skulle få mer än några hundralappar för kläderna.

”Har fått hundratals bud”

Hanna har dock visat sig varit riktigt duktig på att sälja sina barns kläder på Tradera. Totalt har hon fått in hundratals bud på sina objekt och dragit in över 30 000 kronor. Men bakom framgången ligger hårt arbete. Hanna stryker alla kläder innan fotografering och ser alltid till att vara ärlig och visar närbilder på fläckar och defekter om det skulle finnas.
Kolla vilka som är de populäraste barnkläderna just nu!

– Innan jag började med Tradera funderade jag själv på vad jag tyckte var roligt. Jag anser till exempel inte det är så kul att få hem sina saker inlindad i en plastkasse. Därför valde jag att stryka alla kläder en extra gång och slå in dem i silkespapper. Det ger köparna en schyst upplevelse, säger hon och fortsätter:
– En annan grej jag gör är att jag säljer många av mina high profile-kläder tillsammans med saker som kanske inte skulle gå för lika mycket. Det gör att många köper hela paketet.

”Älskar att handla till barnen”

Hanna berättar att hon älskar att handla kläder till sina barn. Och det kan bli en hel del köp under ett år. När de inte längre kan användas lägger hon ut dem på Tradera direkt.

– Tradera har blivit en fin inkomst. Även fast jag inte säljer till fullpris så är det ju pengar jag aldrig annars skulle ha fått. Det är ju också bra ur en miljösynpunkt och att folk vill återanvända. Jag tycker det är så himla tråkigt med fina kläder som inte används. Hanna är dock inte bara en säljare på Tradera. Hon passar även då och då att själv göra fynd på auktionssajten.
– Nyligen köpte jag en riktigt snygg smoking till mig själv som var oanvänd. Jag fick den till ett riktigt bra pris, säger hon.

Vad är du intresserad av?
• Barnkläder och barnskor
• Hem & hushåll
• Leksaker & barnartiklar

Relaterade produkter