Tradera Nyheter

Tio prylar som sätter guldkant på din sommar

Upplev sommaren från luften eller sätt spinn på semestern.
Spara på miljön när du ska till stranden och plånboken när du är törstig.
Här är prylklassikerna och nyheterna du inte klarar dig utan i sommar.

UNIKT VÄRRE: ”Prylen” du bara måste se – skulle du klara av att bygga en sån här?

Powerbank

En sjukt smidig pryl som gör att du aldrig behöver oroa dig för att mobilen ska dö när du verkligen behöver den. Idag sköter vi massvis med mobilen. Vi för över pengar mellan våra bankkonton, swishar vänner, visar upp våra tågbiljetter, tar bilder och lyssnar på musik.

Nu slipper du vara orolig för att stå där och se dum ut med ett tomt konto och en urladdad mobil när du står längst fram i kön i affären och måste föra över pengar mellan dina konton. Eller för utflyktsdagarna i naturen när du inte har vägguttag tillgängliga och behöver krut i luren för att fånga det vackra landskapet och skryta med på Instagram.

Fynda smarta prylen här – och mobil-sommaren är räddad.

Grill

Det finns inget som är så underbart som en klassisk grillkväll i den svenska sommarkvällen. Att avnjuta grillspett, korvar, burgare, grönsaker eller en saftig köttbit tillsammans med läskande drycker i goda vänners lag en behaglig sommarkväll är livskvalitet rakt igenom. BBQ är riktigt trendigt just nu och det finns en uppsjö av grillar på marknaden för allas behov.

En vanlig klotgrill funkar för många medan andra vill ha något mer rejält för att kunna utveckla sina grillkunskaper och vara värst i grannskapet.

14 000 kronor över? Då kanske den här unika grillen är något för dig.

Cykel

Oavsett om du ska glida ner till havet, den lokala badplatsen eller är sugen på en liten utflykt så är cykeln ett fantastiskt alternativ till bilen eller kollektivtrafiken. Dessutom är det något du kommer ha glädje av året runt och ett måste för den miljömedvetne. Som bonus är vardagsmotionen viktig för din hälsa och ger dig en friskare kropp.

Kolla in över 100 cyklar som är till salu just nu.

Eller spana in den här specialvarianten på el.

Solglasögon

Varför solglasögon är ett måste på sommaren behöver väl ingen närmare förklaring. Trots att vi knappast är bortskämda med soltimmar här uppe i norr så brukar ändå sommaren bjuda på ett gäng fina dagar. Då vill man vara säker på att slippa springa omkring och kisa. Dessutom är solglasögon en accessoar som funkar för alla, experimentera med olika modeller för att se vilken som passar ditt ansikte bäst.

3 000 par solbrillor – vad väljer du i sommar? Spana in alla här.

Har du svårt att välja – här får du 399 par – i ett enda köp.

Kylväska

Det här är verkligen ett måste som kommer få dig att undra varför du inte köpt en tidigare. En så enkel grej som dessutom kan spara dig en hel del pengar. I stället för dyrt uteserveringshäng så kan du ta med dryck och något ätbart och ha en härlig picknick i en lummig park. Eller när stranden lockar och du vill ha en bra och billig lunch och något kallt att dricka, då är kylväskan räddaren i nöden.

Titta, den flyter! Här är kylväskan för dig som älskar bad i sommar.

Fiskeprylar

En sommarkväll i skymningen på en brygga vid en svensk insjö med ett spö i handen kan skapa ett inre lugn och en tillfredställelse som är svår att få på något annat sätt. Det krävs inte att du är någon expert för att uppskatta det här. Botanisera bland olika typer av fiskespön, drag och rullar. På Tradera finns allt från enkla metspön till kastspön. Antingen införskaffar du dig en pryl som du kan plocka fram när tillfällena är perfekta eller så kanske du till och med får en helt ny hobby.

Tusentals prylar inför sommarens fiske. Leta rätt på din favoritpryl här.

Portabel högtalare

Helt gjutet för parkhänget med polarna eller trädgårdsfesten hemma när du inte orkar släpa ut högtalarsystemet. Det finns en uppsjö av varianter på Tradera som kan kosta allt från under hundringen till över tusen kronor, helt beroende på vad man har för preferenser och tänkt användningsområde.

Fidget Spinner

Den virala supersuccén har tagit landet med storm och i dag springer gammal som ung runt med denna lilla leksak snurrande i handen. En del använder det som en avslappningspryl för stissiga fingrar, för visst är det skönt att ha något att pilla med ibland? Perfekt tidsfördriv för långa dagar i solstolen.

Vilken Fidget Spinner är du? Kolla här!

Hängmatta

Denna tidlösa klassiker är ett måste för slappa sommardagar i trädgården, på altanen eller till och med på balkongen. Köp en som du kan hänga mellan två träd eller balkongräcket, alternativt en hängmatta med ställning. Lägg dig till rätta, slå upp en bra bok eller ratta in en härlig podcast och bara njut medan du långsamt vaggas till en tupplur.

Hängmattan du inte trodde fanns (?) – se den här.

Drönare

Perfekt för den teknikintresserade som vill sväva i det blå och se landet lite grann från ovan. Här finns verkligen något att gotta ner sig i för den nördige personen men för den som bara vill testa på hur en drönare funkar så finns även en mängd budgetvarianter. Glöm inte läsa på vad som gäller när det kommer till tillstånd bara!

Relaterade produkter