Tradera Nyheter

Tio saker som dina barn önskar sig inför skolstarten

Efter ett långt sommarlov – nu börjar tusentals barn i skolan. Här är tio saker från Tradera som de önskar sig inför starten. Och lugn, ingen av prylarna kommer att ruinera dig.

Ryggsäck:

Ett måste oavsett om ditt barn är sju eller 18 år. På Tradera finns över 1 500 ryggsäckar att välja bland. Här hittar du allt från Pokemon-varianter, trendiga Fjällräven Kånken till lyxiga Louis Vuitton.

Hitta ryggsäckar här!

Dator:

En dator är i princip ett måste i dag för att hänga med i skolarbetet. Men du behöver inte betala över 10 000 kronor för en MacBook för att tillfredsställda studentens behov. Det finns en rad varianter som motsvarar de prestandakrav som behövs för att plugga. Bland annat Chromebook-modellerna som går att hitta för under 2 000 kronor nästan oanvända.

Hitta fler datorer här!

Surfplatta:

Ett nästan enklare och bättre alternativ till en dator. Smidig att bära med sig och enkel att använda oavsett ålder. Stirra dig dock inte bara blind på Apple och Ipad. De är förvisso riktigt bra och användarvänliga, men både Samsung och Sony har skapat modeller som är minst lika bra och dessutom billigare.

Hitta fler surfplattor här!

Regnkläder och gummistövlar:

Tyvärr, sommar är faktiskt på väg att ta slut. Det innebär höst – med regn, rusk och lägre temperaturer. Som alla vet är det viktigt att vara väl utrustad när man beger sig ut i regnet. Se därför till att förse dina barn med både rejäla gummistövlar och regnkläder. De kommer varken du eller dina barn ångra.

Hitta gummistövlar här!

Träningsskor:

Ett par nya sneakers eller träningsskor är ett måste inför skolstarten. Inte minst på grund av att ditt barn förmodligen växt ur sina gamla under sommaren. På Tradera går det att fynda snygga skor från 50 kronor och uppåt. Ett bra budgettips är att skaffa ett par som både går att använda på jympan och även vid andra aktiviteter.

Hitta snygga barnskor här!

Mobiltelefon:

Nio av tio elvaåringar har en smartphone i Sverige. Men att köpa ny lur till din barn kan bli en dyr historia. Ett tips är att kolla igenom Tradera och fundera på om ditt barn verkligen behöver den senaste varianten. Det finns nämligen flera alternativ för under 1 000 kronor som fungerar minst lika bra för Pokemon-jakt som iPhone 6 och Galaxy S7.

Hitta smarta mobiler här!

Skateboard eller kickbike:

Tycker du ditt barn sitter för mycket framför paddan? Då är den perfekta motivationen ett par inlines, en kickbike eller en skateboard. Ett perfekt sätt att ta sig till skolan som dessutom innehåller roliga utmaningar och en stor dos motion.

Hitta Skateboards och kickbikes här!

Cykel:

Känns skateboard för coolt och farligt? En klassisk cykel funkar alltid.

Hitta cyklar här!

Hörlurar:

Alla som har en smartphone behöver ett par bra hörlurar. Det är genom mobilen vi konsumerar majoriteten av vår kultur nuförtiden, oavsett om det handlar om spel, filmer eller musik. Satsa på kvalité och hållbarhet.

Hitta hörlurar här!

Relaterade produkter