Tradera Nyheter

Unika gåvorna som dragit in över 55 000 till Världens barn

Insamlingen till Världens Barn pågår för fullt via Radiohjälpens kampanj.
Nu kan du också vara med och bidra – via Tradera.
Här är annonserna som redan samlat in över 55 000 kronor – och annonserna du fortfarande har chansen att buda på – för en god sak.

UNIKA CHANSEN: Här lägger du bud som kommer göra skillnad för Världens barn. Kolla unika annonserna här!

Världens barn är hela Sveriges gemensamma angelägenhet.

Just nu pågår Radiohjälpens kampanj i P4 där Sveriges Radios 25 lokala kanaler och P4 Extra samlar in pengar till alla barns hälsa, skolgång och trygghet.

Kampanjen tar slut fredagen den 5 oktober – och nu har även du chansen att bidra för en god sak – via Tradera.

Fram till och med fredagen den 5 oktober auktioneras massvis med saker ut på Tradera. Flera annonser har avslutats och det har handlat om alltifrån scenkläder från Kents avslutningsturné, morgonunderhållning med Ola Selmén och Amigobandet till att få hänga med svenske mästaren Niclas Härdevik Norström i rallycross på en åktur.

Redan nu har annonserna dragit in över 55 000 kronor till Radiohjälpens insamling och mer kommer det – och ska det bli.

Här nedan hittar du ett axplock av annonserna som du fortfarande kan buda på – och annonserna som redan samlat in pengar till Världens barn.

SISTA CHANSEN PÅ FREDAG: Här budar du för en bättre värld för barnen. Ta chansen nu!

•••

• VIP-plats i Göteborgsvarvet:

Älskar du löpning måste du bara vara med och hugga på det här. Genom att vinna budgivningen så får du en VIP-plats i Göteborgsvarvet, där du får starta strax bakom eliten. Du får även farthållare, massage och omklädningsmöjligheter före loppet.

Och som om inte det vore nog. I paketet ingång även ett träningstillfälle med långdistanslöparen Mats Erixon, som vunnit loppet vid fem olika tillfällen. I skrivande stund har 43 bud kommit in och ledande budet ligger på 7 950 kronor. Matcha det här!

Unika chansen – kolla in hela annonsen här!

• Få en resa i en tidsmaskin:

Minns du kultrullen ”Tillbaka till framtiden” från 1985? Nu får du chansen att uppleva samma sak som Michael J Fox gjorde i klassiker-filmerna. Ja, i alla fall nästan.

Vinner du den här budgivningen tas du med på en biltur med Micke ”McFly” Liljeholm och hans DeLorean fylld med accessoarer från den legendariska filmen. Vad säger du, bara att slå till va? Matcha ledande budet här!

Superåket du måste se – se den här.

• Ett stycke musikhistoria:

Klassiker som ”Allt som jag känner”, ”Stranded”, ”Don’t turn around” och ”Who needs a broken heart”. Det är samtliga alster från Tone Norum. Till förmån för Världens barn skänker hon sin el-bas, signerad. Och Tradera-användarna budar på som aldrig förr.

I skrivande stund har 126 bud kommit in på ett stycke musikhistoria. Och mer ska det bli. Här matchar du det ledande budet.

Kolla in ett stycke svensk musikhistoria här!

• Högsta priset just nu:

Massvis med prylar auktioneras ut till förmån för insamlingen till Världens barn. Den auktionen som har det högsta ledande budet just nu? Det är den här!

Det handlar om en marinmålning målad i olja av konstnären Heinz Roegner.

Just nu har hela 139 bud kommit in. Det ledande budet just nu? Kolla här.

Se bilderna på målningen till förmån för Världens barn här!

•••

Här är prylarna som drog in tusenlappar till förmån för Världens barn:

• Scenkläderna från avskedsturnén:

2016 sa Kent tack och adjö till alla sina fans med en lång avskedsturné. Basisten Martin Sköld valde att skänka sina scenkläder som han bar under hela turnén till förmån för insamlingen till Världens barn.

Auktionen fick 85 bud och gav  6 600 kronor till insamlingen.

Kolla in kläderna här!

• Underhållningen för 10 500 kronor:

En energiboost, ett quiz till kaffet, eller varför inte bara en riktigt härlig underhållning. Det ville många svenskar ha när Ola Selmén och Amigobandet auktionerade ut sin show till förmån för Världens barn. 63 bud kom in och slutpriset landade på 10 500 kronor.

Kolla in bandets annons här.

• Hisnande färden:

Tradera-användarna gavs ett unikt tillfälle att få åka med i svenske mästaren i rallycross Niclas Härdevik Norström. Och det var många svenskar som ville vara med och hugga på chansen. 74 bud kom in och slutpriset landade på 7 800 kronor, som gick oavkortat till Radiohjälpens insamling till Världens barn. Härligt.

Kolla in annonsen med extra hästkrafter här.

•••

LISTAN: Över 55 000 kronor har redan gått till insamlingen. Mer ska det bli. Lägg ditt bud här och bidra till en god sak.

Relaterade produkter