Tradera Nyheter

Unika mopedbilen som skapade budkrig

Kolla in den här mopedbilen – som du förmodligen aldrig har sett förut.
Den gick under klubban för 50 100 kronor – efter 163 bud.
Letar du också efter udda prylar på Tradera. Vi hjälper dig. Spana in den här listan.

BILDEXTRA: Kolla in unika mopedbilen som skapade budkrig.

Tillhör du också kategorin som letar efter någonting som ingen annan har?

Genom att sondera terrängen på Tradera lär det knappast vara omöjligt att hitta någonting unikt, som i vissa fall bara finns i ett exemplar.

Bland annat såldes den här galet coola mopedbilen för 50 100 kronor i december 2017. Och mopeden skapade uppståndelse efter mer än 25 000 besök och 163 bud.

Och anledningen till budkriget var inte så konstig. Dels var och är mopedbilen helt unik och målad i Skellefteå AIK:s färger med spelarnas autografer. Dels gick hela intäkten till Barncancerfonden.

Unika mopedbilen du bara måste se – kolla in alla bilderna här.

Är du också på jakt efter någonting udda – och relativt ovanligt?

Vi hjälper dig på traven med listan nedan. Här är fem galet coola, udda och till och med oväntade prylar du kan buda hem just nu på Tradera.

Om du tycker att prylarna är udda överlåter vi till dig att bestämma.

En hel bastutunna

Är du också sugen på en bastu hemma. Ja, det går faktiskt att lösa via Tradera. Just nu finns bland annat den här coola bastutunnan att buda hem om man så önskar.

Bastun, med vedeldad kamin, levereras dessutom till hemadressen och är monterad.

Kolla in bygget här.

En hel bokhylla med heta samlingen

Är du en fantast av Star Wars? Ja, då måste du bara se detta. Här handlar det om en samling filmer, så stor att det krävs en hel bokhylla för att få plats med alla. Extra plus i kanten: vi snackar klassiska VHS-band dessutom.

Utgåvorna är från flera olika länder, så som USA, Japan, Australien och Kina.

Spana in bokhyllan med jättesamlingen.

Häftiga domänen

”Julen såldes” för 52 000 kronor på Tradera. Nu finns nästa högtid att köpa loss, och det handlar givetvis om domännamn. Har du en extra förkärlek till påsken, så är detta definitivt någonting för dig. Men ska den bli din får du slanta upp rejält, kolla in priset för pask.se här.

Barnens favorit

Hur många gånger har du inte gått med dina barn i ett varuhus eller i mataffären och mötts av roliga åkattraktioner där du stoppar i mynt för att barnen ska få åka?

Nu lär du slippa barnens tjat – du kan ha en hemma i stället.

Just nu finns Mr Bloppy ute till försäljning och han gungar barnen i sin båt. Det går dessutom att byta ut myntfacket, som just nu tar emot gamla femmor, mot ett myntinkast som tar emot tior.

Kolla in söta Mr Bloppy – som lär bli barnens stora favorit.

Barnens favorit – nummer två

När vi ändå är inne på barn. Du lär knappast bli mindre populär som förälder om du budar hem den här klassikern från 1950. Det handlar om en godisautomat som är renoverad till original-skick.

”Denna maskin med sin exklusiva decor-stil, skulle ha placerats i lobbygrupper och trevligare biografer och teatrar”, står det att läsa i annonsen.

Så mycket kostar godismaskinen just nu – kolla här och se bilderna.

Vad är du på jakt efter just nu? Spana in alla kategorierna på Tradera och hitta det du söker här.

Relaterade produkter