Tradera Nyheter

Vinterprylarna du älskade som barn

Skridskor, ”Stjärtlappen” och Snowracers. Tidlösa vinterklassiker som lever än i dag.
Här är listan på vinterleksakerna som du älskade – när du själv var barn.
Minns du exempelvis den omåttligt populära specialskidan?

• Stjärtlappar

Kärt barn har många namn. Mer rumsrent kanske ändå är ”åklapp”. Men det är som ”stjärtlapp” vi minns det som barn. Kanske inte alltid att det gick så väldans fort i backen, men kul var det. I dag lever fortsatt stjärtlappen – och finns bland annat på Tradera.

Däremot så är tefatet aningen hetare, och även bekvämare nedför backen. Det finns i flera olika valörer, bland annat det här coola, med motiv från en riktig film-klassiker.

Kolla in hela utbudet på utomhusleksaker för barnen här.

• Pulka

När du lagt ”stjärtlappen” åt sidan, så är pulkan nästa steg. En favorit, oavsett ålder (även vi vuxna gillar det). För de allra minsta så finns bland annat den här rosa, som är så söt att du bara måste kolla in den.

Annars finns de klassiska pulkorna, i flera olika färger, som du kan se här.

Men även tiden går framåt när det gäller pulkan. I dag kan du även kränga en pulka med ratt, som du kan spana in här eller varför inte en pulka, där två personer får plats.

• Skridskor

Vilken familj gillar inte när det är några minusgrader, den konstfrusna, eller naturliga isen på sjön, ligger spegelblank och man hör varenda skridskoskär i kylan? Vi tycker i alla fall att det är underbart och skridskorna är givetvis en tidlös klassiker.

På Tradera kan du botanisera på hela utbudet, och garanterat hitta det du just söker efter till dina barn. Här finns någonting för alla åldrar.

Bland annat hittar vi de här supersöta för de mindre som precis lärt sig, eller ska lära sig att åka. Vi hittar även dessa, för de med lite mer vana, och som vill vara aningen sportigare.

Har du som förälder ett par gamla slitna (kolla dessa!), så finns det också urval för dig med. Kolla dessa exempelvis.

Här är hela det maffiga skridskoutbudet – passa på att fynda så du är redo när isen ligger spegelblank.

• Snowracer

Klassikernas vinterklassiker nummer 1. Erkänn att du själv stod där i backen med stor avund till kompisarnas nyinköpta snowracers? Nu kan fynda en snowracer för bara några 20-lappar. Den här svarta är ju en ikon i sig.

En ännu tuffare, med en ratt liknande en formel 1-bil kan du se här. Den är dessutom ”nästan helt ny”, enligt annonsören.

Och en helt ny – i kartong – hittar du här för 400 kronor.

• Mini-skidorna

I början av 1990-talet var det rejält inne med den så kallade ”mini-skidorna”. Var och varannan ung kille eller tjej ville ha det, i stället för de långa klassiska skidorna när man åkte nedför backen. I dag kanske mini-skidan inte är lika het, men det går att fynda rejält. Från 19 kronor hittar du exemplar. Kolla här.

Är du inte ute efter mini-skidor, så finns det över 500 annonser som applicerar på skidor, skidkläder, snowboards med mera. Du kan spana in vad du letar efter här. Du lär förmodligen hitta det.

Relaterade produkter