Tradera Nyheter

Vinterprylarna du älskade som barn

Skridskor, ”Stjärtlappen” och Snowracers. Tidlösa vinterklassiker som lever än i dag.
Här är listan på vinterleksakerna som du älskade – när du själv var barn.
Minns du exempelvis den omåttligt populära specialskidan?

• Stjärtlappar

Kärt barn har många namn. Mer rumsrent kanske ändå är ”åklapp”. Men det är som ”stjärtlapp” vi minns det som barn. Kanske inte alltid att det gick så väldans fort i backen, men kul var det. I dag lever fortsatt stjärtlappen – och finns bland annat på Tradera.

Kolla in hela utbudet på utomhusleksaker för barnen här.

• Pulka

När du lagt ”stjärtlappen” åt sidan, så är pulkan nästa steg. En favorit, oavsett ålder (även vi vuxna gillar det). För de allra minsta så finns bland annat den här rosa, som är så söt att du bara måste kolla in den.

Annars finns de klassiska pulkorna, som du kan se här.

Men även tiden går framåt när det gäller pulkan. I dag kan du även kränga en pulka med ratt, som du kan spana in här.

• Skridskor

Vilken familj gillar inte när det är några minusgrader, den konstfrusna, eller naturliga isen på sjön, ligger spegelblank och man hör varenda skridskoskär i kylan? Vi tycker i alla fall att det är underbart och skridskorna är givetvis en tidlös klassiker.

På Tradera kan du botanisera på hela utbudet, och garanterat hitta det du just söker efter till dina barn. Här finns någonting för alla åldrar.

Bland annat hittar vi de här supersöta för de mindre som precis lärt sig, eller ska lära sig att åka. Vi hittar även dessa, för de med lite mer vana, och som vill vara aningen sportigare.

Det finns även de mer udda skridskorna att få tag i. Spana in det här unika paret.

Här är hela det maffiga skridskoutbudet – passa på att fynda så du är redo när isen ligger spegelblank.

• Snowracer

Klassikernas vinterklassiker nummer 1. Erkänn att du själv stod där i backen med stor avund till kompisarnas nyinköpta snowracers? Nu kan fynda en snowracer för bara några 20-lappar. Den här svarta är ju en ikon i sig.

Gillar du inte den klassiska svarta, så kanske den här ”guldfärgade” kan vara någonting?

Vill du ha två stycken på en gång, då kan du spana in den här annonsen.

• Mini-skidorna

I början av 1990-talet var det rejält inne med den så kallade ”mini-skidorna”. Var och varannan ung kille eller tjej ville ha det, i stället för de långa klassiska skidorna när man åkte nedför backen. I dag kanske mini-skidan inte är lika het, men det går att fynda rejält. För 30 kronor hittar du dessa, kolla här!

Är du inte ute efter mini-skidor, så finns det massvis med annonser som applicerar på skidor, skidkläder, snowboards med mera. Du kan spana in vad du letar efter här. Du lär förmodligen hitta det.

Relaterade produkter