Hyllade Traderare

Kända komiker hjälper flyktingar på Tradera

En egen standup med några av Sveriges mest kända komiker. Det kan du få om du lyckas vinna auktionen på Tradera. Men det gäller att vara stadig i kassan om man ska ha en chans att vinna.

Den rådande flyktingkrisen har engagerat många och man kan se människor som vill hjälpa till överallt. Nu kan man även hjälpa till genom Tradera efter att en framgångsrik komikerduo har lagt ut en väldigt speciell annons.
Johan Rheborg och Henrik Schyffert har valt att göra sitt för att hjälpa till med flyktingkrisen. Deras auktion har i skrivande stund ett bud på hela 500 100 kronor, och duon från Killinggänget skriver att pengarna kommer att gå oavkortat till Röda Korset. Vad köparen får? ”Jätterolig standup, selfies och smygreklam" på Instagram.

Svårt att vinna

Men det gäller att ha en hel del pengar på bankkontot om man ska ha en chans att buda hem komikerduon, då flera tidningar skrivit om att skaparen av Minecraft, Notch, är med och budar.

Så här skriver Henrik Schyffert:
"Hej! Johan Rheborg och jag kommer hem till er eller till ert företag och kör jätterolig standup!! Pengarna går oavkortat till vigorvadvikan.com för att hjälpa flyktingkrisen. Var med och bjud här och högstbjudande vinner! Vi ställer upp på alla selfies ni vill och kommer att göra smygreklam för er på insta utan att han NÅN skam i kroppen. Börja bjud NU!!!”

Klicka här för att se annonsen

Vill du eller ditt företag också göra vad ni kan? Gå in och buda på auktionen här