Hyllade Traderare
Josefin har valt ut sina favoriter
Josefin har valt ut sina favoriter
Josefin har valt ut sina favoriter
Josefin har valt ut sina favoriter

Kolla: Här kan du shoppa modebloggarens utvalda favoriter

Modebloggaren Josefin Dahlberg har koll på senaste trenderna.  Här tipsar hon om vad du ska leta efter i sommar.  – Det är perfekt att fynda solglasögon på Tradera, säger hon. 

Hon är känd som bloggare, chefredaktör, programledare och spelar just nu även in en podcast. Josefin Dahlberg har många strängar på sin lyra, och en av dem stavas mode.
– Jag har varit ett second hand-fan länge. På Tradera hittar man unika och roliga grejer som inte andra har. Dessutom kan du klicka hem sådant som du inte hann haffa när det fanns i butik. Jag har lite dåligt samvete för att jag konsumerar så mycket. Då är det bra att köpa via Tradera, det är både bra för miljön och samvetet, säger Josefin. 
Här kan du fynda bland Josefins favoriter

Nu har hon valt ut sina favoriter på auktionssajten. Det är en blandning av saker som hon tycker om. Och nu inför årets varmaste månader har hon fokuserat på sommargrejer. 
– Sommaren är ganska kort och då kanske man inte vill spendera en massa pengar. Men köper man till exempel ett par sandaler på Tradera så behöver de inte kosta en förmögenhet. Jag tipsar även om solglasögon. Det är kul att kunna variera sig med olika modeller. Det är perfekt att fynda dem på Tradera för en hundralapp, så har man flera att välja bland. 
Fynda solglasögon i sommar, klicka här

Vilket är ditt bästa Tradera-fynd?
– Jag köpte ett par skor förra hösten som jag använde tills de föll sönder. Jag hade sett dem i butik våren innan, men inte hunnit haffa dem. När jag sedan hittade dem på hösten blev jag jätteglad. 
 

Har du något tips på vad man ska leta efter? 
– Just nu kan man hitta fina mockaplagg. Det är något man verkligen kan fynda. Mocka är väldigt trendigt, men ganska dyrt. Vår föräldrageneration har mycket mocka som de lägger ut. Det kan till exempel handla om en mockajacka med fransar, som de tycker är gammal och ful, men som jag tycker är jättefin. 
 

Vad letar du efter i sommar? 
– Ja, jag letar alltid efter något. Hängselbrallor är väldigt nice. Jag tycker det är jättefint och på Tradera kan man hitta många snygga varianter som är gamla och slitna. 
 

Se alla Josefins favoriter, klicka här