Hyllade Traderare
Hannah och Amanda väljer ut sina guldkorn.
Hannah och Amanda väljer ut sina guldkorn.
Hannah och Amanda väljer ut sina guldkorn.
Hannah och Amanda väljer ut sina guldkorn.

Succépodden hittar favoriterna hos Tradera

”Fredagspodden” med Hannah & Amanda är en av Sveriges största poddar. Nu startar de ett samarbete med Tradera – där de väljer ut sin favoriter. – Vi kommer vara som personal Tradera-shoppers, säger duon i senaste podden.

 

Har du svårt att hitta rätt bland Traderas alla härliga fynd? Då ska du ladda ner appen och klicka fram Tradera by Hanna & Amanda, där programledarduon från populära ”Fredagspodden” hjälper dig fram till bästa köpet.
– Det som är så härligt är att man kan gå in där och shoppa runt med ögat, säger Hannah.

Amanda, som är inbjuden till flera bröllop i sommar, ser fram emot att själv hitta en del egna fynd inför kalasen.
– Det jag kan bli jätterädd för när jag ska på stora fester, är att jag ser ut som alla andra. Att man har samma klänning, jag vill ju ha en egen klänning. En helt egen klänning! Och då har jag börjat tänka: vintage. Men det är skitsvårt att gå i secondhandaffärer. Istället för det kan man ligga hemma och hålla på och surfa, det är en otroligt bra sökmotor på Tradera. 

Att Tradera är uppbyggd som en auktion tycker programledarna är sajtens stora fördel, eftersom det skapar lite extra spänning i shoppandet.
– Man känner sig som en sådan fruktansvärd vinnare när man har tagit hem ett plagg, säger Amanda.

Hanna tycker det är roligare att vara på den säljande sidan.
– Det är ännu mer spännande att sälja. Då var jag inne hela tiden: ”Nu har det blivit 70 kronor till”. Varje gång du går in på sidan, kan det ha blivit mer pengar i din plånbok.

Hitta Hannah och Amandas guldkorn här

Hitta klänningar till sommarens fester, klicka här