Hyllade Traderare
Stjärnbloggaren Molly Rustas
Stjärnbloggaren Molly Rustas
  • Stjärnbloggaren Molly Rustas
  • Här är Mollys Tradera-favoriter
Stjärnbloggaren Molly Rustas
Stjärnbloggaren Molly Rustas

"Tradera är egentligen perfekt när man är bloggare"

En av de stjärnor som lyser allra klarast på blogghimlen just nu är Molly Rustas. Den 21-åriga dalkullan kom till Stockholm för tre år sedan och driver nu förutom Modette-bloggen även träningsappen Bikini-Fit - och nu vill hon använda Tradera för att sälja kläder. – Jag har hittat väldigt många ombloggade grejer på Tradera, säger Molly.

Som bloggare ingår det nästan i jobbet att handla kläder, och dessutom får man en hel del plagg genom samarbeten och gåvor. Det blir mycket kläder på hög och Molly Rustas funderar på att sälja en del på Tradera.

- Tradera är egentligen perfekt när man är bloggare. Man samlar på sig saker som absolut går att sälja där. Det passar mig bra, säger hon.

Miljön och ekonomin. Det är två saker som Molly menar gynnas av att handla second hand.- Det känns bra att allt inte bara slängs, och så måste man inte vara stenrik för att handla märkeskläder heller. Det är också positivt, säger hon.

Midsommar har passerat och sommaren är enligt uppgift i full gång. Det är Mollys bästa årstid, trots att hon egentligen tycker att man klär sig som snyggast på hösten.
- Det är så skönt på sommaren. Jag ska åka hem till Dalarna och hälsa på familj och släkt och ta några dopp i sjön intill huset. Stockholm har en helt annan puls, så det ska bli skönt att få andas lite.

”Hem” är alltså Dalarna?

- Ja, eller alltså, det är ju hem. Men Stockholm är också hem. Jag har två hem nu, men Dalarna kommer alltid att vara mitt hem.

Mollys sommartips:

Traderafynda: "Jag har hittat väldigt många ombloggade grejer på Tradera som har varit rätt hypade. Allt från bikinis till blusar. Saker som man ville ha men kanske aldrig hann få för att de tog slut så fort. De hamnar oftast där till slut."

Träna: "Om det finns en övning som man inte ska försumma i sommar är det kissande hunden, menar Molly. ”Den är sjukt bra om man vill ha snygg rumpa och mage, eller benspark med tyngd runt vristen. Den är också väldigt effektiv."

… Eller träna inte: ”Jag kommer bara att träna när jag känner för det i sommar. Är det någon gång som man ska njuta och ta tillvara på allt så är det under sommarsemestern. Man vill liksom inte minnas sommaren för att man var inne på gymmet och svettades. Inga måsten, säger jag."

Mollys utvalda favoriter på Tradera