Tradera Nyheter

10 inredningsprylar som är värda tusenlappar

På hösten är det många som blir sugna på att möblera om och fixa i hemmet.
Designprylar eller inte spelar inte så stor roll – oavsett hur du vill förändra hemma så kan du göra fynd på Tradera. Passar du dessutom på att sälja dina gamla prylar så kan det rent av bli en vinstaffär.
Här hittar du tio inredningsaker som är värda tusenlappar.

Kolla in prylen som är värd 18 900 kr. Har du en sådan hemma?

En av höstens största inredningstrender stavas personligt och unikt vilket också stämmer när man ser till Traderas senaste undersökning som de har gjort tillsammans med Avfall Sverige. Den visar att en av tre är mer benägna att handla second hand till sitt hem idag än för tre år sedan.

Enligt undersökningen planerar svenskarna att lägga drygt 400 kronor på begagnad heminredning i höst. Den främsta anledningen till att svenskarna köper begagnade möbler eller inredning är priset. 34 procent anser att fyndmöjligheten är den största anledningen.

– Fler och fler uppskattar värdet av unika personliga ting som berättar en historia och har varit med om något. På Tradera finns det fullt med sådana skatter som dessutom ofta kan fyndas till bra priser, säger Sofia Hagelin, presschef på Tradera i ett pressmeddelande.

25 000 kronor – det är den här supercoola – och udda inredningsprylen värd

Höstens inredningstrender second hand

På årets Formex-mässa syntes det tydligt att höstens inredningstrender går mer mot personliga referenser och består av detaljer och prylar som är unika och annorlunda.

– Ett enkelt sätt att förnya hemmet i höst är att satsa på personliga inredningsdetaljer som ett fint gammalt porslin, en cool 70-talslampa, en handvävd matta, eller en broderad kudde – gärna unika föremål med patina och hantverkskänsla, säger Sofia Hagelin.

Vilken inredning letar du efter till hemmet? Här kan du se hela det enorma utbudet just nu på Tradera.

Om undersökningen

Undersökningen är genomförd av opinions- och marknadsundersökningsföretaget YouGov. Under perioden 16-19 juni 2017 har sammanlagt 1002 intervjuer via internet genomförts med män och kvinnor 18 år och äldr

Här hittar du tio unika och personliga inredningssaker som är värda tusenlappar!

Perfekt för dig som letar efter ett fynd till ditt eget hem – eller har saker hemma som du vill sälja av.

Nötskål från Disney

För dig som är på jakt efter ett lite udda inredningsfynd så kanske den här nötskålen med Piff kan vara något. Den är ett samlarobjekt från Disney som de senaste dagarna har fått buden att hagla på Tradera. I skrivande stund finns 140 bud och prislappen ligger på 2 425 kronor.

Lisa Larsson

Det kan väl knappast räknas som unikt längre men Lisa Larsson är en klassiker som kan lyfta alla hem. Tillhör du en av dem som inte vill ha porslinsfigurer i hemmet kan de istället bli ett fint tillskott i höstplånboken.

Just nu finns flera auktioner på Tradera. Den här katten har till exempel lockat till sig över 130 bud och har i skrivande stund en prislapp strax under 1 900 kronor.

Klassiska mumminmuggar

Muminmuggarna är en klassiker som ibland kan leda till helt galna budkrig. Vi har tidigare skrivit om flera Mumminmuggar som gått loss på många många tusenlappar. Kanske har du just en av de ovanliga hemma i köksskåpet – eller behöver du kanske fylla ut samlingen?

Just nu hittar du denna gula – ovanliga muggen på Tradera. Den går loss på runt 1500 kronor.

Eller varför inte satsa på den ovanliga muggen ”Dagdrömmer”, den kan bli din för 18 900 kronor

Klassiska koppar

Är du mer förtjust i klassiska Rörstrand koppar kan du istället satsa på klassikern ”Eden”. Just nu hittar du en kopp med fat i fint skick för 850 kronor här.

Behöver du ett tillskott i kassan kan det därför vara läge att gå igenom arvegodset – kanske har du några klassiska koppar liggande i en låda på vinden.

En egen jukebox i vardagsrummet

Har du alltid drömt om att äga en egen jukebox? Nu har du chansen – satsa på något väldigt unikt i höst och buda hem den här skönheten.

Jukeboxen är från 1949 och renoverad till toppskick. 20 skivor medföljer.

Utgångspriset ligger på 25 000 kronor

Jugendstolar

Klappar ditt hjärta lite extra för jugendstilen så ska du inte missa auktionen på dessa unika stolarna från 1911.

Stolarna, som är ett par, är tillverkade av möbelsnickaren A th Olsson i Stockholm. Stolarna är i valnöt och mycket välbevarade.

Utgångspriset ligger på 20 000 kronor för paret.

Dansk design från 1950- och 1960-talet är alltid en succé

Just nu kan du hitta detta sideboard tillverkat av Ib Kofod Larsen för Faarup möbler i Danmark. Möbeln är i mycket bra skick och tillverkat i jakaranda. Säljes till fast pris för 15 500 kronor.

Äkta matta

En äkta handknuten matta kan förgylla alla hem. Just nu hittar du ett stort utbud på Tradera. Den här enorma mattan som mäter hela 400 x 300 cm kan bli din för 13 000 kronor.

Unikt läkarskåp – komplett med samlarobjekt och pall

Ett ursnyggt läkarskåp kan sätta en personlig touch på ditt hem. För den som vill kan man sälja av tillbehören som just nu medföljer. Allt från stetoskop till förbandslådor. Priset – 6 800 kronor.

Klassik hatthylla

Denna klassiker går att hitta i många hus och lägenheter från 30-, 40-, och 50-talet. Är du på jakt efter en så går de att hitta på Tradera. Just denna, som mäter hela 160 cm går loss på 1105 kronor.

Relaterade produkter