Tradera Nyheter

Coola möblerna som gör ditt hem till en oas i sommar

Det kvittar om du bor i lägenhet och har balkong eller bor i hus och har en trädgård – piffa din uteplats och gör den till en mysig oas i sommar.
På Tradera finns fina utemöbler, sköna soffor och fåtöljer som gör din sommarplats personlig och avkopplande.

Under sommarmånaderna spenderar vi gärna tid utomhus i trädgården eller på balkongen – så varför inte göra det med stil?

Oas i trädgården

För att få till en skön fristad i trädgården är ”lounge-utemöbler” verkligen något att satsa på. De är både snygga och dessutom väldigt bekväma. Här kan man sitta i stora sällskap eller ligga ensam och lapa sol.

Är du sugen på att ha riktigt originella utemöbler? Då ska du satsa på den här coola solsängen med sänghimmel, den här runda soffgruppen eller denna lounge-gruppen med tak.

Är du ute efter unika designade solstolar kan de här trendiga gungstolarna vara något för dig.

Tips för minibalkongen

Har du en liten balkong och tänker att du inte kan göra den mysig? Tänk om. Det finns mängder av sätt att göra en minibalkong sommarfin. För att maximera utrymmet – inred med smarta möbler. Hopfällbara stolar och ett litet balkongbord som man fäster på balkongräcket eller ett litet cafébord är en bra start.

En annan smart möbel som både är praktisk och passar för små balkonger är dessa bekväma stolar som sitter ihop med ett bord eller detta funktionella möbelset.

För att sen få till den mysiga stämningen på balkongen är det bara att – använda fina dynor till stolarna, lägga mattor på golvet och dekorera med ljuslyktor och mängder av växter.

Originella utemöbler

Har du en balkong eller terrass modell större finns annorlunda och coola balkongmöbler på Tradera som kommer få dina grannar att bli gröna av avund.

Den här häftiga tvåsittssoffan som kan fällas ut till en solsäng är en riktig drömmöbel. Även denna hängfåtölj är en riktig cool och bekväm möbel att mysa i en skön sommardag.

Är du en riktig solbadare och gillar att ligga bekvämt är dessa vilstolar med ett bord i mitten nästan ett måste.

Relaterade produkter