Tradera Nyheter

Fynda designklassiker till superpris

Är du sugen på att piffa till hemmet? Några klassiska designmöbler kan göra underverk för helheten, och du behöver inte gå på fysiska auktioner eller betala dyra pengar för att knipa guldklimparna.

Det mest klassiska av allt klassiskt inom inredning är nog ändå stringhyllan. Det var 1949 som Nisse och Kajsa Strinning tog fram den populära hyllan som i all sin enkelhet har blivit ett måste på mångas väggar. Det var Bonniers folkbibliotek som hade utlyst en tävling där man skulle ta fram en hylla som enkelt gick att montera och som man sedan kunde bygga på i flera sektioner. Paret Strinning vann tävlingen och resten är historia.
Vill du pryda väggen med den klassiska stringhyllan? Klicka här

Det finns också textilier som har blivit till riktiga klassiker. Bland annat Estrid Ericsons elefantmönster för Svenskt Tenn eller någon av alla Josef Franks populära mönster. Hitta kuddfodral, tapeter, tyger och gardiner på Tradera för att ge rummet ett enkelt lyft.

Soffornas Rolls Royce, Chesterfieldsoffan, är ett måste i varje möbelnostalgikers hem. Den knappförsedda läderklädseln med armstöd och ryggstöd i samma höjd ger ett elegant och ändå robust intryck. På Tradera finns ett stort utbud av just Chesterfieldsoffor i alla möjliga utföranden. Välj mellan tyg eller skinn, svart eller röd – på Tradera hittar du just din modell.

Även klassiska fåtöljer som Barcelona av designern Ludwig Mies van der Rohe går att hitta på Tradera, och likaså den så kallade A-stolen från Tolix. Nu när de mörka årstiderna väntar är det viktigt att man trivs inomhus – så skynda in på Tradera och pynta ditt hem med en riktig klassiker som kan lysa upp din tillvaro i höstmörkret.

Hitta designerklassiker på Tradera :

Stringhylla
Antikviteter
Konsthantverk
Chesterfieldsoffa
Barcelonafåtölj
Bricka från Josef Frank

Relaterade produkter