Tradera Nyheter

Galna annonsen som skapar budkrig på nätet

Här är konstverket som får internet att explodera. Med över 100 000 besökare har tavlan startat ett budkrig på Tradera. Känner du igen det före detta paret?

Kolla in annonsen här som får nätet att explodera

Han är en av Sveriges mest kända tyckare, men i dagarna pratas det mest om hans privatliv. Detta efter att användaren ”j-maria” på Tradera lagt ut en tavla föreställande ett lyckligt bröllopspar – med märken av knytnäveslag och bitterhet.

”Dags att gå vidare och slänga gammalt skit, däribland denna målade tavla på mig och min exman. Det var en fin bröllopsgåva då som inte längre efter skilsmässan förra året fyller någon som helst funktion. Min knytnäve råkade gå igenom tavlan när det var som mest infekterat i bodelningen, så betänk det symboliska värdet av frihet i det utdelade slaget när du budar”, skriver hon.

Över 100 000 besökare

Annonsen har fått internet att koka och flera tidningar har redan plockat upp nyheten. På Tradera har ett mindre budkrig startats med över 100 000 besökare och hundratals bud. Och annonsören som lagt ut objektet för att få in extra pengar lär lyckas med sitt mål. I skrivande stund har nära 20 000 kronor kommit in.

”Detta är din chans att hjälpa en ensamstående morsa att betala sina förfallna räkningar, men ännu mer är detta en ovärderlig möjlighet för dig själv eller någon du tycker om (eller inte) att äga ett bisarrt stycke konst med stark historia. Ett stycke konst som ingen egentligen behöver eller ens vill ha”, skriver annonsören som också meddelar att allt överskott efter betalade skulder skänks till andra kvinnor som behöver ekonomisk hjälp efter skilsmässor från ”snåla rövhattar”.

Kolla in den virala succén här

Relaterade produkter