Tradera Nyheter

Gomorron Sverige säljer klassiska tv-soffan

Fram till den 23 augusti kan du lägga ett bud på Gomorron Sveriges klarröda soffgrupp på Tradera.
Vinnaren får hämta soffan i direktsändning den sista dagen programmet sänds, innan Gomorron Sverige flyttar in i den nya satsningen ”Morgonstudion” som drar igång efter sommaren.

Den kanske är lite nedsutten och fläckig men få soffor kan stoltsera med samma proveniens som den röda soffgruppen från Gomorron Sverige. Varje dag under de senaste fem åren har kända rumpor slagit sig ner i soffan i tv-studion. Allt från svenska oscarsvinnaren till författare, forskare och idrottsstjärnor för att inte glömma alla statsråd, statsministrar och partiledare som suttit ner i soffan för att delta i sändningarna.

Hade soffan passat i ditt hem? Kolla in annonsen och alla bilderna här.

Säljs via Tradera för välgörenhet

Efter sommaren ska Gomorron Sverige flytta in i ”Morgonstudion” men soffan ska de lämna efter sig. Därför väljer programmet nu att auktionera ut den på Tradera till förmån för Radiohjälpens insamling för Världens barn.
I skrivande stund är budet uppe i 25 300 kronor men auktionen pågår fram till den 23 augusti så det priset kan komma att stiga rejält.
Här kan du kolla in soffan och lägga ett bud.

Stort utbud av soffor

Om du inte är på jakt efter en kändis-soffa utan nöjer dig med en helt ”vanlig” soffa finns det ett stort utbud på Tradera. Här hittar du allt från klassiska Dux-möbler – till Ikea-fynd – och andra möbler.

Andra annonser för välgörenhet

Om du istället för en soffa är sugen på att lägga vantarna på något unikt där vinstbeloppet går till välgörenhet så är här tre andra auktioner att slå till på.

10 weekendpaket

Slappna av med en härlig weekend i höst. Scandic auktionerar ut 10 weekends i en och samma auktion – perfekt för dig som gillar att spendera helgerna på hotell eller för dig som vill ha den perfekta presenten till brudparet eller till dina anställda. Pengarna går till Rädda Barnen – här hittar du annonsen.

Simtalangens tävlingsdress

Den senaste veckan har hon blivit historisk. Här kan du bjuda på guld-Sarahs tävlingsdräkt!
Pengarna går till Rädda Barnen.

Helkväll med Filip och Fredrik

Vill du bjuda dina anställda på något speciellt så ska du inte missa denna annonsen. Det är Filip och Fredrik som bjuder på en riktig helkväll med mat och dryck, och som avslutas med att ni är med i publiken till succéprogrammet Breaking News.

Relaterade produkter