Tradera Nyheter

Här är advents-inredningen som alla borde ha hemma

Inte lyckats hitta advent-stämningen? Lugn, här är bästa tipsen för att fixa julmyset billigt. Här är fem saker varje hushåll borde ha i sina hem.

Ljus:

Vad är en advent utan en klassiskt adventsljusstake? På Tradera finns en rad alternativ, oftast väldigt billiga. Kolla in den här retro-varianten, denna franska lite mer eleganta eller den här klassiska i mässing. Kom ihåg – ju fler ljus desto mysigare och se till att inte fega ur. Pynta hela bostaden med roliga saker, till exempel detta tomte-ljus, en Tomteradda”, eller den här fina stjärngossen.

Bakprylar:

Advent är en perfekt dag för att baka sakerna du har längtat efter i nästan ett år. Vörtbröd, lussekatter och pepparkakor är både enkla och roliga och baka och du behöver inte spendera en förmögenhet på bakprylar. Kolla in dessa fina pepparkaksformar eller dessa roliga varianter eller en vintage-burk att lägga dina bakverk i. Kanske du också behöver en Termos-kanna med pepparkaks-mönster?

Tomtar:

Vissa kan inte få nog av tomtar under jul. Är du en av dessa? In på Tradera och frossa! Här finns tusentals svar på dina böner. Några exempel: En barn-tomte, en gammeltomte som spelar trumpet, glöggmuggar och handmålade salt och peppar-kar. Du fattar – här kan en tomte-fantast sitta hur länge som helst.

Adventsstjärnor:

Finns det något bättre tecken på att julen närmar sig än när man ser adventsstjärnor i var och vartannat fönster? Att köpa en unik egen variant är både billigt och enkelt. Denna stjärna i guldär kanske den mest klassiska. För dig som vill sticka ut rekommenderar vid denna fina variant eller den här stjärnan i filt.

Adventskyrka:

För oss är höjden av nostalgi en vit fin adventskyrka som kan spela en melodi. Och ja, de gamla varianterna finns fortfarande kvar och kostar inte speciellt mycket. Kolla in den här finaeller denna med söta tillhörande figurer.

Relaterade produkter