Tradera Nyheter

Här fyndar du det som inte går att hitta på rean

Januarireorna pågår för fullt. Men allt går inte att hitta till låga priser i butik. Här hittar du föremålen som inte reas ut.

Just nu pågår reorna för fullt och där kan man fynda allt från kläder till teknikprylar. Men designklassikerna många går och drömmer om hamnar aldrig på rean. På Tradera kan du hitta dem och många klassiska föremål till riktiga fyndpriser.

Designklassiker till bra priser

Det finns vissa möbler och föremål som aldrig går ur tiden. Några av de mest populära designklassikerna är Stringhyllan av Nisse Strinning är ett utmärkt exempel. Den enkla och nätta hyllan han blivit en av 1900-talet främsta designikoner. Du kan hitta flera olika utföranden på Tradera, både klassiska och mer moderna versioner, till riktigt bra priser.
Var med och buda på en Stringhylla här

Arne Jacobsens Sjuan-stolar är ett annat exempel på designmöbler som håller år från år. Även dessa går med lite tur att hitta till riktiga fyndpriser. På Tradera säljs flera olika designföremål och om man bevakar de kategorier man är ute efter kan man göra riktigt bra fynd.

Ett annat exempel på fynd man kan göra är kuddar i de klassiska mönstren av Estrid Ericsson från Svenskt Tenn, Prins Eugens vackra Waldemarsudde krukor eller figurer av Lisa Larsson.

Klassiska porslinsserier

Då och då åker en tallrik eller mugg i golvet och går sönder. Att behöva komplettera sina klassiska porslinsserier är något som de flesta behöver göra. Men de riktigt klassiska porslinsserierna brukar inte hamna på rean. På Tradera kan du hitta serier som Ostindia, Berså och Gröna Anna till bra priser. På så sätt kan du komplettera din serviser utan att det kostar en förmögenhet.

Relaterade produkter