Tradera Nyheter

Här kan du pimpa hemmet – utan att bli ruinerad

Vill du pimpa hemmet? Hos Tradera kan du fynda designprylar i alla kategorier. På en av Nordens största marknadsplatser hittar du allt från dansk design och cool femtiotalsinteriör – till konst.

Många suktar efter ett hem fyllt med äkta design och antika rariteter. För vem vill inte koppla av i en fladdermusfåtölj eller ställa böckerna i en vacker String-hylla?
Vad är du på jakt efter? Kolla hela utbudet här

Så slipper du dåliga kopior

Svenskt porslin, finskt glas, danska möbler och handknutna persiska mattor. I dag kopieras designklassikerna friskt, men inget går upp mot originalet. Och det bästa av allt är att du faktiskt inte behöver råna en bank för att fylla hemmet med den superpopulära inredningen. Det är här Tradera gör en efterlängtad entré i ditt liv. Där kan du köpa äkta 50- och 60-talsinteriör, så väl som ny design från samtida formgivare – utan att ruinera dig.
Sugen på en ny inredningsdetalj? Här hittar du hela utbudet

Superhett med konst

Konst har blivit en superhet handelsvara. Nu slipper du tapetsera väggarna med reproduktioner. Etsningar, oljemålningar, akvareller eller fotografier… På nätet kan du hitta verk i alla möjliga prisklasser. Både äldre verk så väl som samtida alster.

”Jag blev kär”

Anna Nilsson är en av alla de som köpt konst på Tradera. För henne blev det en tuschteckning med ett skånskt landskap som motiv. Verket var inramat och kom på posten redan några dagar efter det att hon vunnit auktionen.
– Det var hur smidigt som helst. Jag såg tavlan och blev kär. Dessutom fick jag den billigt, vilket var det blev grädden på moset, säger hon.

Vad är du på jakt efter? Kolla hela utbudet här

Relaterade produkter