Tradera Nyheter

Höstens belysningsskola med Andrea Brodin

Hösten är här och med det kommer mörkret. Nu blir belysningen i ditt hem viktigare än någonsin. Här är fyra belysningstips för att göra hösten mysigare.

Hösten är här och nu går vi allt mer mot vinter. Det är inte längre ljust när vi går till jobbet på morgonen och det har hunnit bli mörkt igen innan vi kommer hem. Därför är belysningen en viktig del av inredningen under hösten. Hur man ska belysa sitt hem står i fokus. Det är ljuset som skapar en ombonad hemtrevlig känsla.

Hitta dina höstfavoriter här

Här är Andrea Brodins bästa belysningstips:

1. Belysningspunkter
Att ha tre till fem olika belysningspunkter i ett rum skapar ett bra flöde. Självklart beror det på hur stort rummet är, men mixa och matcha olika typer av ljuskällor, på olika höjd, för att få en bra känsla i rummet.

2. Dimmer
– Jag älskar dimmors, säger Andra Brodin.Hon tycker att fördelen är att hela familjen kan krypa upp i mysbelysning men att man sedan bara kan vrida upp ljuset när det är dags för storstädning.

3. Ha roligt
Det är viktigt att ha roligt när man inreder. Våga skoja till det både med roliga former och färger.– Mina fågellampor med fjädrar är en kul detalj som jag har i mitt kök. Jag ville skoja till det lite grann, säger Andrea Brodin.

4. Kreativitet
När du ljussätter ditt hem är det viktigt att tänkta på att vara kreativ. Du kan här leva ut alla dina ljusdrömmar. Det är nu du ska förverkliga alla dina idéer.– Jag stoppade min gamla julbelysning i en glaskupol och fick en åretruntlampa, säger Andrea.

Hitta fler tips från Andrea Brodin, klicka här

Se hela filmen med Andreas belysningstips:

Relaterade produkter