Tradera Nyheter

Inköpslistan för den perfekta utekvällen

Sugen på en utekväll i trädgården? Kolla in de perfekta ingredienserna som krävs för en toppenkväll – med familjen – eller vännerna. Här är inköpslistan – för att få grunden på plats.

Våren är här och kvällarna blir allt varmare (ja, snart i alla fall). Det är således perfekt med en utekväll framför grillen med vännerna, eller familjen.

Men vad behövs för den perfekta kvällen?

Här guidar vi dig till den perfekta inköpslistan – för att ha grunden på plats. Nu saknas bara sällskapet. Lycka till.

Bord och Stolar

Vi börjar med det allra viktigaste: Någonstans att sitta. Här får du allt i ett med fyra sköna stolar, tillhörande dynor – och ett bord. Dessutom: en praktisk låda för att lägga ner dynorna följer med.

Behöver ni även bord och stolar till barnen så är det inga problem. Här hittar du ett exemplar – perfekt för fyra stycken.

Grill

Vi kör till med en billig klassiker. För under 400 kronor får du den alltid lika användbara klotgrillen. Perfekt, oavsett vad du väljer att lägga på grillen.

Grillbord

Vi behöver ju ett enkelt litet bord för att ställa det som ska läggas på grillen, för att slippa allt spring. Vi slår till på det här gamla bordet – för 13 kronor.

Tändare

Är ju ett måste så klart. Vi fastnar för den här häftiga jukebox-tändarenför 11 kronor. Taget!

Myggjagare

Vi vill gärna slippa flugfäna också under kvällen. För 299 kronor slipper vi dem. Denna fälla, med UVA-ljus, tar vi.

Grilltång

75 kronor. Mer behöver det inte kosta för att hitta en enkel tång att vända delikatesserna med på grillen. Spana in vårt val här.

Tallrikar och bestick

Vi hoppar plastvarianten här. Anledningen är enkel: för utropspriset 1 krona hittar vi en hel servis med bland annat sex flata tallrikar, sex djupa och sex kaffekoppar. Vi slår till.

Skedar, knivar och gafflar. Ja vi hittar allt i ett. För 12 kronor slår vi till på den här samlingen med 59 bestick. Perfekt.

Glas

Okej, dessa funkar egentligen bäst till saft, men glas som glas. Vi hugger tio stycken – för 59 kronor.

Partytält

Ja, vi vet ju att det svenska vädret inte är att lita på. Under maj kan det ju både regna, hagla och snöa. Men vi har det perfekta skyddet. Ett givet partytält. För knappa 400 kronor kan du skydda dig mot nederbörden och slippa fundera på om ni kan sitta ute på grund av vädret.

Högtalare

Vi behöver lite musik också. För knappa 70 kronor hittar vi en perfekt portabel mini-högtalare. Perfekt att koppla upp mot mobilen, paddan eller datorn.

Guldleken

Ett parti kort är ju aldrig fel – och då kan man ju lika gärna göra det med klass. Vad sägs om en ”Guld-kortlek” med 24 karats guldplätering? Levereras i en lyxig träbox. Vi kör på.

Gitarr

Kvällen måste ju avslutas snyggt också. Någon i gänget som kan lira? Perfekt. Vi måste bara slå till på en ”gura” också runt lägerelden. Fram med sånghäftet, och börja sjung med. Här hittar du en för under 100 kronor.

FOTNOT: Priserna är i skrivande stund och kan komma att ändras.

Relaterade produkter