Tradera Nyheter

Inred ditt hem med möbler och prylar från Tradera

Trycket på auktionshusen bara ökar. Klientelet har förändrats de senaste åren då allt fler vill fylla sina hem med inredning och möbler från tidigare eror. Trenden har vänt från modernistiskt, stelt och vitt till personligt, trivsamt och färgglatt. Hitta din inredning på Tradera.

På auktionsfirmorna har man märkt att 70-tal, art deco och även bulligare rokokomöbler har hittat hem till det svenska folkets vardagsrum. Gärna ska man ha stilleben från loppisar och auktioner uppradade på såväl byrå som fönsterbleck, och de storblommiga, orangegula tygerna är till och med hetare än på 70-talet. Nu vill vi med andra ord att vår inredning ska berätta en historia.

Men trenderna just nu är många. Nästan så att man skulle kunna säga att trenden är att inte följa en enskild trend.
Men bara nästan, för det finns en gemensam nämnare; och det är den ekologiska känslan. På Tradera behöver du inte anstränga dig för att fånga den.

Samtidigt som 50-talets teaktrend ännu håller i sig, och 70-talettrenden stadigt växer, har 20- och 30-talens art deco-stil blivit omåttligt populär bland inredarna. Men tro inte att det är allt. Man har även sett tendenser som pekar åt det mer naturliga. Nu ska man också ha kvistar, trä och ull, och textilierna får gärna gå i naturnära färger. Trenderna verkar som sagt komma från alla möjliga håll, men allt går att fynda på Tradera.

Vilken är din stil?

Relaterade produkter