Tradera Nyheter

Mässingstrenden – här gör du dina fynd

Pynta hemmet med den hetaste inredningstrenden just nu: mässing. Den senaste tiden har det blivit omåttligt populärt med ljusstakar, lampor och andra inredningsdetaljer i den rödgula metallen. Passa på och hitta din mässingsfavorit på Tradera.

Gör ditt skrivbord till en inredningsdröm från 70-talet med Knud Christensens lampklassiker Elit i mässing. Den rundade skärmen och den platta foten har blivit ett signum för den danske designern och den finns att hitta på Tradera just nu.
Lampor i mässing är trendigt, hitta alla lampor här

Det finns även mängder av ljusstakar i mässing som kan ge ditt rum ett lyft. Varför inte investera i en annorlunda adventsljusstake från 60-talet? På Tradera finns gott om mässingsdetaljer som kan förgylla ditt hem.
Hitta en snygg fönsterljusstake på Tradera
Se allt som finns i koppar, klicka här

Mässing är en legering mellan koppar och i första hand zink. För att ta reda på hur mycket zink ett föremål innehåller kan man titta på färgen. Vid låg zinkhalt är mässingen röd, och vid högre zinkhalt blir mässingen allt gulare. Det finns även så kallad nickelmässing, nysilver, som består av koppar, zink och nickel. Vilken mässingsfärg tycker du är snyggast?
Se allt som finns i koppar, klicka här

Relaterade produkter