Tradera Nyheter

Påsken är till salu – för 75 000 kronor

Nu kan du ”lägga beslag” på påsken – för 75 000 kronor.
Just nu finns domännamnet till salu på Tradera.
Här är påskprylarna du inte bör missa inför högtiden.

Kolla in, högtiden ”till salu” för 75 000 kronor!

Barnens stora favorit

Det här lär utan tvekan bli barnens favorit. Men i stället för att ”bara” ge ett påskägg fyllt med godis, varför inte gömma det så barnen får leta och anstränga sig. Vips så har ni till och med fått till en härlig familjestund.

På Tradera finns det massvis med olika varianter av godisgömmor. En som är extra populär bland budgivarna var den den här fina skålen som mäter 24 centimeter i höjd.

Vi har även fastnat för den här varianten – med två påskkycklingar som är retro från 1950-talet i fint skick.

Och är man ändå inne på retro, så måste man bara spana in den här ovanliga ”Grönlänningen” från 1950-talet. Den är i fint skick, förutom att näsan är lite avskavd.

Hitta alla godisgömmor här

Ägg i marmorsten

Vill ni ha påskägg som prydnad? Ja, då bör man ta sig en titt på det här retro-påskägget i plast. Ägget med ett häftigt motiv av en påskhare kostar över 500 kronor.

Är man fortfarande inne på linjen att man ska ha äggen som prydnad så kan du i skrivande stund buda hem dessa tre ägg i marmorsten för 44 kronor. Kolla här, visst är de coola?

Till sist så går det inte att bortse från godiset till barnen. Då kan det vara läge att buda hem klassiska påskägg att fördela snasket i. Här hittar du till exempel ett helt set med sex stycken ägg.

Hitta alla påskägg här

Kycklingen gjord av piprensare

Vi har helt medvetet valt bort påskfjädrar på den här listan, för att i stället ge mer plats åt två klassiker som påsken inte kan vara utan. Det handlar givetvis om påskharen och kycklingarna.

Som ren och skär prydnad så måste bara den här söta haren synas. Och blir du sugen på att buda hem den bör du nog skynda dig då 17 bud redan kommit in.

Vill du dekorera fint ute på balkongen, i trädgården, eller i dina fönster? I skrivande stund kan du buda hem 23 stycken påskharar för 20 kronor. Kolla in de små söta här.

Vi ber om ursäkt, men även här landar vi på godiset. Och visst lär barnen bli överförtjusta i den här lilla gula haren. Vi håller med annonsören som skriver att haren är så ljuvligt söt och mjuk.

När vi kommer till kycklingarna så är urvalet på Tradera mycket stort, men vi fastnar för två något udda kycklingar – gjorda av gula piprensare. Kolla här vilket konstverk.

Hitta alla påskharar och påskkycklingar här

Retrokopparna

När maten ska fram så måste givetvis bordet fyllas med äggkoppar. Här valde vi att ta fasta på några finare modeller, för att förgylla påsken ytterligare.

För över tusenlappen kan du lägga beslag på de här sex retro-äggkopparna från Rörstrand. Kopparna, i röd, svart och vit färg, är daterade 1956-1969 och designade av Carl Harry Stålhane.

Nästa variant kommer från Gustavsberg och Stig Lindberg. Här får du också lägga lite mer än tusenlappen för att de ska bli dina. Det handlar om sex koppar i serien Berså. Slår du till? Läs mer här.

Hitta alla äggkoppar här

Högtiden till salu

Betyder påsken mycket för dig och du kanske till och med vill göra egen karriär av högtiden? Ja, då kanske det kan vara dags att göra slag i saken och börja fundera på en hemsida med rätt domännamn. Just nu kan du hosta upp 75 000 kronor så är namnet pasken.se ditt. Kolla här.

Vilket påskpynt är du ute efter? Kolla in HELA utbudet här.

Relaterade produkter