Tradera Nyheter

Så dukar du höstens finaste bord

Det är tid för varma soppor och mustiga långkok. Låt middagen bli en smaksensation och en fröjd för alla sinnen.  Här är tipsen som gör din middag till något extra.

Hösten är här och med det kommer mustiga middagar och som kantas av vackra färger. Varma soppor, grytor eller långkok passar perfekt. Skapa vackra dukningar som gör din middag till en fröjd för alla sinnen.

Porslin

Blanda olika sorters porslin och var inte rädd för att blanda både gammalt och nytt. Här kan både mönster, enfärgat, färgstarkt eller vitt ta plats och bli en snygg del i dukningen. Tänk på att glas inte heller behöver vara likadana, låt både vin- och vattenglas vara olika för att skapa en gemytlig stämning vid bordet.
Hitta porslin här

Kontraster

Tänk på att kontraster kan vara riktigt roligt. Duka med ett vitt porslin direkt mot träbordet eller använd färgglada mönster på en vit linneduk. Det kan vara roligt att våga tänka helt nytt när de kommer till höstens dukningar. Dekorationen kan bestå av kvistar, grenar och löv. Det är inget fel att använda sig av naturens skatter till dukningen.
Hitta din linneduk här

Stämning

Släck taklampan och låt levande ljus höja stämningen under middagen. Här kan du duka upp med elektriska blockljus mitt i bordsdekorationen för en extra härlig stämning utan brandrisk.
Hitta alla sorters ljus här

Här kan du hitta allt du behöver till höstens dukningar:

Relaterade produkter