Tradera Nyheter

Så fixar du kvarterets coolaste grill

En mexiugn i terrakotta, en blomlåde-grill du kan ha på balkongen eller en snygg kolgrill. Det finns en rad av möjligheter utöver de klassiska alternativen. Så blir du kvarterets coolaste BBQ-mästare.

Grillsäsongen är hetare än någonsin och hundratusentals svenskar har sedan flera veckor tillbaka avverkat premiären. Många väljer den klassiska klotgrillen som stått och skräpat i förrådet under vintern – men för de som vill testa något nytt finns en rad intressanta alternativ.

På Tradera går det att hitta både nya och begagnade innovationer. Vad sägs som en balkong-grill, en mexiugn eller vikbar variant du kan ta med dig på picknicken? Nedan listar vi fem grillar för dig som vill sticka ut.

Balkong-grillen:

Vad sägs som att slänga på några korvar på grillen en söndagskväll eller grilla marshmallows i sommarnatten – på balkongen? Den här produkten ser ut som en blomlåda (ja, den kan faktiskt användas som det också) men är ett perfekt alternativ för svenskar som saknar trädgård och dess grillmöjligheter. Lätt att både använda och rengöra och dessutom en snygg designdetalj på din balkong. Se bara till att kolla med din förening att grillning är tillåtet.

Mexiugnen i terrakotta:

Den här produkten kanske inte är något för dig som planerar en grillfest för ett stort sällskap. Du kommer dock utan tvekan vara en unik köksmästare i ditt kvarter. Detta är en så kallad mexiugn i terrakotta med smidesben och funkar som eldstad och stämningshöjare – men den går också att använda för att värma tevatten och grilla korv. Mysigt och stilfullt!

Grillspettsmaskinen:

Trött på tändvätska och kol som aldrig glöder? Då är den här prylen det perfekta alternativet. Här kan du göra smarriga grillspett enkelt och smidigt. Det enda du behöver göra är att förbereda råvarorna, sedan är det bara att sänka ner maten i maskinen där de grillas i den glödheta värmehällan i mitten. Enligt annonsen blir både grillytan och temperaturen perfekt varje gång. Vågar du testa?

Unika kolgrillen:

Den ser ut som ett solur men kan hjälpa fixa dig sommarens bästa måltid. Den här kolgrillen har inte bara en unik design, den är också perfekt för matlagning i trädgården. Enkel att rengöra och smidig att sätta ihop – är det här sommarens mest stilfulla grill?

Vikbar grill:

Glöm engångsgrillar som aldrig tar eld. Här är det perfekta alternativetför picknicken eller campingsemestern. Lätt att ta med, ännu enklare att fälla ut och rymmer många fina köttbitar. Med denna grill gör du garanterad succé – oavsett om du är hemma, i parken eller på stranden.

Relaterade produkter