Tradera Nyheter

Så fixar du mysbelysning i vintermörkret

Mörkret sänker sig och vi klär oss allt varmare för att möta kylan. Det talas om en onormalt kall och lång vinter. Så varför inte lysa upp ditt hem i mörkret med hjälp av mysiga LED-lampor? Du hittar dem på Tradera.

LED-lampor har till skillnad från andra alternativ väldigt lång livstid – vissa upp till 50 000 timmar. Du behöver alltså inte fundera på att byta lampor som slocknar på mer än fem år. Det är dessutom ett ekonomiskt val. Jämfört med en glödlampa är energibesparingen 80-90 procent om man använder LED-lampor och det är något som kommer att synas på din elräkning.

Det finns LED-lampor i alla möjliga utföranden. Till exempel kan du välja en ljusslinga att pryda en tavla eller vägg med, eller en enkel lampa att använda i din favoritarmatur – även den kan du hitta på Tradera. Du kan också fästa LED-lamporna inuti hyllor eller bakom sänggaveln för en diskret men mysig effekt.

Med minimal värmealstring minskar risken för brand med LED-lampor. Den låga energiförbrukning bidrar även till ett lägre klodioxidutsläpp och innehåller varken kvicksilver eller andra tungmetaller.

Så pyntar du hemmet med LED-lampor:

LED-lampor
Taklampor
Vägglampor

Bordslampor

Relaterade produkter