Tradera Nyheter

Så skapar du julkänsla i ditt hem

Tomtar i massor, en maffig julgran eller varför inte snö på burk? Att inreda sitt hem inför julen är både roligt och billigt. Här är nio saker du inte får missa inför årets stora julpynt.

Julstake:

En självklarhet i varje hem, inte minst under varje advent. Och finns visst det en hel del alternativ att välja bland. Här är en elektrisk retro-stake som passar de flesta hem. Vill du ha levande ljus – kolla in denna fina franska variant.

Julstjärna:

Vad vore ett lägenhetshus utan alla fönster med lysande julstjärnor? Om du inte hunnit införskaffa dig en är det hög tid att gå in på Tradera och köpa en variant som passar dig. Kolla in denna i papp-stjärna eller den här lite mer orientaliska.

Julgranspynt:

Behövs det något argument här? En julgran är lika självklar i ett hem under julen som en midsommarkrans under midsommar. Och det finns rejält med fantastiska saker som går att dekorera den med på Tradera. Hitta dina favoriter här!

Duk:

En fin julduk kan lyfta det tråkigaste rummet till nya nivåer. Gillar du broderat och retro-varianter finns tusentals alternativ att välja bland på Tradera. Kolla in den här fina eller denna trevliga tomte-duk för runda bord. Ännu mer inspiration hittar du här.

Jultröja:

Ska du pynta hela din bostad kan du lika gärna pynta dig själv också. Satsa på en härlig jultröja – och fega inte. Julen är en ypperlig chans att våga bära något roligt. Kolla denna billiga med paletter eller den här coola t-shirten.

Gardiner:

Precis som med dukar kan gardiner vara den extra detaljen som behövs för att skapa julstämningen du söker i ditt hem. Och det råder inte direkt brist på alternativ om du går in på Tradera. Kolla in den häreller denna retro-varianten.

Tomtar:

Julen är ett perfekt tillfälle att fylla ditt hem med små söta tomtar – i hela huset. Det är bara du som sätter gränsen för hur många du vill använda. På Tradera kan du shoppa loss rejält utan att spendera speciellt mycket. De små tomtarna kostar sällan över 50-lappen. Hitta din favorit här!

Snö på burk:

Osäker på en vit jul? Lugn, det finns alternativ. Nu kan du köpa snö – på bruk. Och nej, det här är inget skämt. Här kan du köpa snö, som skickas från Asien direkt till din dörr. Men se till att skynda dig och beställa, leveranstiden är upp till sex veckor.

Belysning:

Det behöver inte kosta speciellt mycket att fixa din egna amerikanska julträdgård. På Tradera finns 100-tals julbelysningar, perfekta att använda utomhus. Kolla in de här lysande polkagrisarna eller dessa enkla men snygga LED-lamporna.

Relaterade produkter