Tradera Nyheter

Se unika grillen – som kostar 14 000 kronor

Tänk dig att få lägga den härliga köttbiten på en grill gjord av skrot. Nu har du chansen – för 14 000 kronor. Här är fem grillar som gör kvällen perfekt.

Vilken grill väljer du? Här är utbudet just nu på Tradera.

Fåglarna kvittrar, den är ljusare på kvällarna – och grillarna åker fram. Utbudet av grillar är oändlig, men vad passar egentligen för dig? Här tipsar vi om fem olika alternativ, både det lite dyrare och billigare. Vad väljer du?

• För den som vill vara inne:

En grill och ett matbord i ett? Ja, det är möjligt. Den här inomhusgrillen, som är perfekt för grillkåtor, stugor eller lusthus, har allt du kan önska dig. Med ett bord av granit får du en lyxig känsla – och en justerbar skorsten.

Ja, det är helt enkelt bara att sätta sig till bords och invänta den härliga grillmenyn.

Spana in inomhusgrillen här – så mycket kostar den just nu.

• För resenären:

Gillar du att grilla – men vill inte vara bunden vid en speciell plats? Ja, då är denna portabla grill perfekt för dig. För en liten bit över tusenlappen får du en grill som du kan packa ihop som en resväska. Passar helt perfekt för dig på campingen, festivalen, eller badplatsen, eller varför inte den mysiga ängen du just spanat in.

Kolla in grillen här – som är som en resväska

• På den perfekta altanen:

Har du precis fixat till ditt härliga trädäck på din altan? Ja, då är det nog läge att slå till på en klassiker. Den här kolgrillen har bland annat termometer på ovansidan, separat brännkammare och reglerbart intag och uttag av luft. Praktiska hjul gör den dessutom enkel att flytta plus. Grillen har även två bänkar på vardera sida, där man kan ställa ifrån sig grilltallriken i väntan på att den övriga maten ska bli klar.

Är detta klassikern som du väljer? Kolla här

• Klassikerns klassiker:

En lista med grillar är knappast fullbordad i Sverige om inte klassikernas klassiker finns med: Klotgrillen. Den är en säker vän. För knappa 400 kronor blir det här exemplaret ditt. Den har precis vad du behöver och klarar av en grillning för upp till ett sällskap på sex personer. Vad mer kan man önska sig?

Här är klassikern som alltid är poppis

• Den som vill vara unik:

Sist, men inte minst, en riktig raritet. För visst har du väl alltid drömt om att grilla med en ”trehjuling”. Den här skapelsen, är enligt annonsen, det enda exemplaret som finns. Redan på 1970-talet uppmärksammades den här grillen i en tidningsartikel. Bortsett från det unika utseendet, så är grillen tillverkad – av skrotdelar…

Se alla bilder på unika modellen som kostar 14 000

Relaterade produkter