Tradera Nyheter

Skapa myskänsla i höst med mjuka material

Hösten är här med regn och ruggiga dagar. Det gör att vi gärna kryper upp i soffan omsvepts av gosiga filtar. Hitta din höstfavoriter hos Tradera .

Höstens regn och rusk får oss att vilja mysa inomhus. Allt fler vill krypa upp inomhus i varma filtar, tända ljus och njuta av en stor kopp te.
Inred med mjuka detaljer för en mysig höst

Att inreda sitt hem med hjälp av textilier är ett bra och enkelt sätt att ge hemmet en helt ny stil och känsla. Jättemycket lättare än byta tapeter och väggfärg. Dessutom kan kuddar och filtar hjälpa till att binda ihop hela inredningen.Enkla saker att byta ut är även lampor. Tänk att tre prylar i varje rum kan ha samma färg. Då får du ett rum som håller ihop samtidigt som det inte blir tråkigt.
Hittar lampor här

Utgå ifrån en dell av hemmet du tycker extra mycket om, exempelvis en soffa, en matta eller en fåtölj. Bygg sedan upp din myshöst utifrån färgnyanserna du lyfter fram. På så sätt skapar du en enhetliga känsla i hemmet.

Kuddar är väldigt tacksamt att inreda med, det finns oändligt många färger och former och du kan byta ut dem säsong till säsong.

Hitta filtar och plädar, klicka här

Relaterade produkter