Tradera Nyheter

Tio julpynt varje svensk måste ha i sitt hem

Snart är det första advent och dags att plocka fram julpyntet och dekorera ditt hem.
Är du trött på ditt gamla julpynt eller har du rent av aldrig satsat på att pynta hemmet?
Då ska du inte missa denna sköna lista på julpyntet som varje svensk borde ha i sitt hem.

En klassisk elljusstake från Luma

Elljustakar är ett måste på julen och något som de allra flesta av oss plockar fram oavsett vad vi tycker om julpynt i övrigt.

För dig som vill sticka ut från mängden gäller det att börja leta i tid. På Tradera hittar du ett stort utbud av allt från klassiska elljustakar till mer exklusiva versioner.

Just nu kan du till exempel lägga vantarna på denna exklusiva och ovanliga ljusbukett från Luma.

Men det gäller att vara med. Ljusbuketten har redan fått 20 bud och har just nu en prislapp strax över 2000 kronor.

Fynda Lisa Larson

Det absolut vanligaste julpyntet är utan tvekan tomtar. På Tradera hittar du just nu ett enormt utbud av allt från plasttomtar, till lego-tomtar och keramik tomtar från 50-talet.

För dig som vill satsa på en klassiker finns det just nu chans att fynda en tomte signerad Lisa Larson.

Som de flesta vet brukar Lisa Larsons keramikfigurer dra iväg ganska rejält i budgivningar men denna lilla tomtegubben ligger just nu ett bud på ynka 11 kronor.

Ta chansen och gör ett riktigt fynd här

Allt för granen

En julmatta under granen är ett måste för dig som inte vill riskera fula fläckar i parketten eller plocka barr i hela vardagsrummet. För dig som vill spara några hundralappar och dessutom få en mer unik variant är det smart att kolla in utbudet på Tradera. Just nu hittar du till exempel denna fina handbroderade variant för bara en 50-lapp.

Och har du en gran måste du ju såklart pynta den. På Tradera hittar du allt från klassiska julkulor till ljusslingor och renar.

För dig som inte gillar de nya kulorna i plast kan du hitta klassiska glaskulor på Tradera till riktigt bra pris. Till exempel den här samlingen som består av en hel låda med kulor och andra fina granpynt.

För dig som vill köra på något mer modernt går det såklart att gå loss på lite mer udda julgranspynt. Vad sägs till exempel om att pryda granen med en rosa flamingo i jul.

Och när vi är inne på julgranen så får man inte glömma bort julgransbelysningen. För dig som vill slippa det eviga trasslet med sladdar är ett hett tips att satsa på trådlösa julgransljus i i år. Den här smarta belysningen innehåller 10  ledljus som du enkelt styr med fjärrkontroll. Den här kan du just nu fynda denna smarta julpryl för under en 20-lapp.

Till granen är det också nödvändigt med en julgransfot. För dig som tröttnat på varianterna i plast som allt för ofta välter eller går sönder så kan det vara dags att satsa på en lite tyngre variant.

Just nu kan du hitta den här snyggingen i gjutjärn för under 100-lappen – ett riktigt fynd.

Traditionellt eller kitschigt modernt

Tillhör du den skaran som tycker att en julkrubba är ett måste under julhelgerna så så ska du kolla hit. Här hittar du en rad olika varianter från billiga plastkrubbor till en klassisk tysk julkrubba med handmålade figurer eller den här helt fantastiska lite småkitschiga babushka julkrubban som är designad av Ingela P Arrhenius.

Till den som har allt

Om du är en riktig julfantast och vill pryda varenda del av ditt hem så ska du inte missa detta pyntet i år. Med tomteluvor till dina möbler så kan du ta julpyntet till en helt ny nivå. Dessa tomteluvor kan just nu bli dina föra bara 185 kronor.

Pynta dig själv

När du ändå är igång med julpyntet så kan du lika gärna buda hem några pynt till dig själv. Vad sägs om att fira jul i en riktigt kitschig jultröja eller varför inte värma fötterna i ett par strumpor med julmotiv.

Relaterade produkter