Tradera Nyheter

10 solglasögon du kommer älska att bära i vår

Nu är våren på väg på riktigt och med den kommer äntligen solen!
Det är hög tid att skaffa ett par nya, snygga solglasögon.
Vi har listat våra favoriter.

LISTAN: Hitta dina favoriter här – leta bland mer än 3 000 annonser.

Trendiga cat eye, rosa eller varför inte ett par från Dolce Gabbana?

Att slänga på sig ett par snygga solglasögon är det enklaste sättet att gå från vinterdepression till vårfräsch. Nedan har vi samlat de tio bästa bågarna Tradera har att erbjuda just nu.

Den hetaste trenden just nu är helt klart cat eye, älskad av bland annat Gigi och Bella Hadid.

Modellen är också en av de mest feminina och smickrande – vilket demonstreras briljant av de här bågarna från Zara.

Passar till ansiktsformen

Är oversized bågar mer din stil? Då är de här solglasögonen från Dolce Gabbana helt rätt för dig. Om du har ett avlångt ansikte har du extra tur, stora bågar passar perfekt till just den ansiktsformen.

Geometriska “browline” solglasögon med sin nästa steampunkiga look är ett starkt statement. Kylie Jenner ses ofta i bågar i den här modellen, sno hennes stil med det här silverfärgade paret från Montini.

Är vanliga cat eye-bågar lite för tråkiga för dig? Lever du efter devisen “more is more”? Då rekommenderar vi de här blingiga bågarna som garanterat sätter diamantkant på tillvaron.

Säkra kortet

Känner du inte för något supertrendigt utan är på jakt efter ett säkert kort? De här klassiska Max Mara solglasögonen i sköldpaddsmönster blir aldrig omoderna.

Ännu ett par i “browline”-modell, men den här gången från Dior. Kände du dig inte helt övertygad av Kylie Jenner, hoppas vi verkligen att du är det nu – Dior har aldrig fel.

Solglasögon med spegelglas har varit en stor trend de senaste säsongerna, för inspiration rekommenderar vi en googling av Olivia Palermo. Vi är just nu extra förtjusta i den här modellen med rosa bågar som för tankarna till Paris Hilton.

Ligger i framkant

De här retro bågarna från Giorgio Armani är för den som vill ligga i framkant stilmässigt. För den stilsäkra är det ett helt perfekt klassiskt vintagefynd som väcker ett enormt habegär hos oss.

Om du inte känner för ett par solglasögon helt i spegelglas är den här modellen något för dig. Ett par klassiska svarta bågar med blått glas från Polaroid. Kommer garanterat funka i flera säsonger.

Sist men inte minst, ännu ett par kattiga bågar. Den här gången i chict grått och med något mer av en retro-känsla som ger din stil en touch av glamour och sofistikation.

Relaterade produkter